© Yourbrand

Delen

Kerk FOL

Wees welkom bij Feet of Light church 

Onze missie is om gelovigen in het land van Cuijk te bereiken met het evangelie van Jezus Christus, de boodschap van liefde, genade en geloof. 

Klik hier om te zien welke zondagen er diensten zijn en je bent van harte welkom bij onze diensten! Elke woensdagavond hebben we ook bijeenkomsten met diepere Bijbelstudie. Ook hier ben je bent van harte welkom hier aan te schuiven. Klik hier voor alle informatie. Benieuwd naar ons onderwijs? Klik hier om de preken en het onderwijs online te luisteren.

Onze visie is het opzetten van een gemeente(s), Beam(s), event(s) en cursussen aan te bieden, om de gelovigen toe te rusten op 3 niveaus.

1: Building them up (groeien in geloof en genade)
2: Equipping (toerusten van de Bijbelse patronen)
3: Set them free (wandelen in je bestemming samen met God)

Wij geloven in Jezus Christus als de Zoon van God die gestorven is voor onze schulden en zonden om zo verzoening te brengen tussen ons en God de Vader. Zodat ieder die gelooft in de Zoon van God gered zal worden en eeuwig leven zal hebben 

Agenda & Events 

OOST-BRABANT & NOORD-LIMBURG

Ben je hier nieuw

Veel mensen hebben behoefte aan echtheid, diepgang en willen weten hoe zit het nu precies? Ze zijn zoekende naar een plek van leven een plek om heel te worden, bestemming te vinden. We zeggen dan: Welkom. 

Ontdek wie wij zijn

Ben je benieuwd wie we zijn en wil je meer over ons weten, bijvoorbeeld wat we geloven en wat onze DNA is?  Lees dan snel verder

En natuurlijk wat we doen

We willen je graag helpen door het aanbieden van events, cursussen, trainingen, en  door celebration-zondagen te organiseren,  mooie worship-avonden, kijk hier verder

FOL - Podcast

Je kan hier allerlei onderwijs vinden en beluisteren

Media library

Luister en ontdek de schoonheid wie Jezus is. Het gaat tenslotte allemaal om hem. We raken niet uitgesproken over Jezus en het onderwijs wat ons steeds weer versterkt. 
Je kan de laatste studies vinden, series over bepaalde onderwerpen en lekker luisteren op je eigen tijd. 
De Bijbel zegt dat geloof groeit door te luisteren naar het Woord van God. Alle media bestanden van FOl zijn hier te vinden. 

Namens FOL - veel luister plezier

Feet of Light

Is gevestigd in Boxmeer (Land van Cuijk)

We komen elke zondag om 10.30 uur samen in de aula van de Weijer, de Raetsingel 1 in Boxmeer. Check wel altijd even onze agenda.

  KVK-nummer: 86475347
RSIN: 863980466
IBAN NL23INGB 0398665338
   Stichting Feet of Light Ministries  

Stichting Feet of Light heeft een ANBI status 

Mail ons met een vraag, klik op het icoon