© Yourbrand

Delen

Samen

We geloven in samenwerken en krachten bundelen. We willen bedieningen eren en inzetten. Samenwerken met wie ons tot zegen is of al is geweest 

Partners & FOL

Bedieningen vullen elkaar aan. In de wijngaard werken verschillende mensen samen met als doel vrucht te dragen; de druiven te plukken, wijn te maken en daar allemaal van te genieten

Hieronder staan de verschillende bedieningen waarbij we betrokken zijn, doordat we meebouwen, helpen in ondersteuning, vriendschappen hebben opgebouwd, elkaars leven delen. In ieder geval zijn we door deze bedieningen gezegend. Het zijn bedieningen waar we ook vandaag mee samenwerken en het verlangen hebben om in de toekomst nog veel meer mee samen te mogen werken

Fotoshoot   House of Acts   31 05 2023 1

House of Acts

Bij House of Acts ontdek je de kracht van genezing en bevrijding die Jezus Christus ons geeft. Wij zijn een stichting die je aanmoedigt om geloof te bouwen in bevrijding en genezing voor jezelf en voor anderen. Door middel van bevrijdingsdiensten en seminars ontvang je onderwijs en bediening om de liefde van Jezus te omarmen en deze uit te delen met anderen. Jij mag het daarna ook gaan doen! Voor meer informatie klik hier. 

Sjoerd en MArgreet

Solid Rock Church

Sjoerd en Margreet zijn de voorgangers van Solid Rock Church. Daarnaast is Sjoerd betrokken als RvT in de stichting van FOL. Beiden brengen ze het woord van God op een unieke en krachtige manier. Daarbij is Margreet sterk profetisch ook in haar onderwijs. Solid Rock is een gemeente met een groot verlangen om mee te bouwen aan het Koninkrijk van God, door het Evangelie van het Koninkrijk te verkondigen en te demonstreren, discipelen te maken en te trainen om zelf ook weer discipelen te maken. Sjoerd en Margreet spreken ook in FOL, zie de FOL podcasts. Voor meer informatie klik hier.

FRONTRUNNERS

Tom en Femke de Wal zijn in 2016 gestart met Frontrunners. Vandaag de dag is de bediening enorm gegroeid, zijn er meer dan 12 mensen in dienst en drukken ze 10.000-den boeken per jaar die gratis worden weggegeven. Frontrunners heeft een eigen Bijbelschool, parttime, en online Bijbelschool.tv. Frontrunners is bezig met een (nieuw) eigen gebouw en fulltime bijbelschool. Ook is er voor gelovige ondernemers de Kingdom Business School. Tom spreekt in vele kerken in binnen en buitenland, geeft regelmatig genezings- en bevrijdingsdiensten en is auteur van meer dan 8 boeken. Voor meer informatie klik hier. 

Marcel G We 2

FATHER'S HOUSE MINISTRY

Marcel Gaasenbeek is een apostel van de genade boodschap. Een zeer krachtige spreker met diepe kennis en wijsheid van Gods Woord. In 2005 heeft hij de boodschap van genade geplant in Nederland. Onder zijn leiding zijn er 8 Jong en Vrij kerken gekomen, een werk buiten de grenzen van Nederland en Europa. Zijn passie en liefde voor Gods volk brengt zowel Jood als Griek bij elkaar. Marcel heeft een eigen ministrie 'Fathers House ministry', waarbij de tafel centraal staat, zitten aan tafel bij God de Vader. Getrouwd met Cody, die voorganger is van Redemption church Rotterdam. Samen hebben ze twee prachtige dochters, Amber en Megan. 

Curt en Roseline

Level Church

Kurt en Roseline zijn voorgangers van Level Church gelegen in Belgie. "het is een eigentijdse kerk waar je God leert kennen en mensen ontmoet. We zijn een kerk met mensen met uiteenlopende achtergronden die allemaal ontdekt hebben hoe een leven met God voor voldoening zorgt"

Ons doel als kerk is om mensen dichter bij God te brengen en hen te laten proeven van Zijn liefde en Zijn genade. We bieden je een veilige plek waar je vrijblijvend kan ontdekken wat geloven is, hoe je kerk-zijn vandaag beleeft en wat God voor jou kan betekenen. Je kan er genieten van aanbidding en onderwijs die bemoedigen en opbouwen. Daarnaast wordt je toegerust om uit te stappen in je bediening. Voor meer informatie klik hier. 

MOZAIEK TRAVEL

Jan en Corrie Weerd hebben al jaren een bediening in het brengen van mensen naar het beloofde land. In Israël komt de Bijbel tot leven. Dat geldt ook voor Gods beloften! Als je specifieke Bijbelse plaatsen bezoekt, komen er vanzelf vragen naar boven: Wat heeft God onze Hemelse Abba eigenlijk allemaal gezegd? Wat zei Jezus toen Hij rondtrok door Israël? Voor wie gelden deze beloften? Alleen voor Abraham, voor Israël of voor alle volken? Gelden ze ook voor mij?  Wat doe ik met mijn verdriet en mijn (nog) onvervulde beloften?  Voor meer informatie klik hier.

Bid- Bouw & Beweeg mee

ik wil graag geven

Bouw met ons mee!

We geloven dat het goed is om samen te bouwen   

Feet of Light

Is gevestigd in Boxmeer (Land van Cuijk)

We komen elke zondag om 10.30 uur samen in de aula van de Weijer, de Raetsingel 1 in Boxmeer. Check wel altijd even onze agenda.

  KVK-nummer: 86475347
RSIN: 863980466
IBAN NL23INGB 0398665338
   Stichting Feet of Light Ministries  

Stichting Feet of Light heeft een ANBI status 

Mail ons met een vraag, klik op het icoon