Delen

Nieuwste BEAM opname 25-01-2023 

Op de BEAM avonden wordt er naast aanbidding, bediening en gebed het woord van God gedeeld. Je kan hiernaast de laatste studie/preek terugvinden. Een tijd van kracht en aanwezigheid van God. Wees welkom op de BEAM ;-)  

Kan je weer je redding verliezen? 

Deze serie gaat over of je nu wel of niet je redding weer kunt verliezen nadat je tot geloof bent gekomen in Jezus Christus. Hier zijn de meningen enorm over verdeeld. Men gebruikt dan teksten die zeggen dat je wel je redding kunt verliezen. Wat zou dan een zekerheid van het geloof in het werk van Jezus mogen betekenen? Ontdek hoe geweldig goed God is en wat een volbracht werk precies is.  

Luister de serie - 9 - delen

Wat is Gods gerechtigheid nu precies?

Wat is nu precies gerechtigheid, wat betekent dit eigenlijk? Waarom hebben wij het geschenk van de gerechtigheid gekregen. Ik ben de gerechtigheid God's in Christus. Wow maar wat is het dan... Het blijkt dat de gerechtigheid vanuit de genade is meegekomen. Genade die door Jezus is meegebracht. We kunnen heersen in dit leven door de overvloed aan genade en door het geschenk van de gerechtigheid, wow! Dit moet dan iets geweldigs zijn wat God als geschenk "blijvend" aan jou heeft gegeven

Feet of Light

Is gevestigd in Oost-Brabant. 
Boxmeer

Mail ons met een vraag, klik op het icoon