© Yourbrand

Delen

Preken en Studies
- Bevrijding -

Wanneer de Zoon u vrij maakt, zult u werkelijk vrij zijn
- Johannes 8:36 -

Er bestaat veel verwarring over bevrijding en demonie. Een vaak gehoorde uitspraak is dat een christen geen demon kan hebben, terwijl ze na tot geloof te zijn gekomen last hebben van negatieve gedachten (depressiviteit), gebondenheid ervaren (ik moet dit doen), of porno, drugs en/of andere verslavingen hebben. Vaak blijven ze door schaamte hierin vastzitten. Het nadeel van Gods wet is dat dit door God niet was gemaakt om te houden! Ja, je leest het goed. Het was nooit bedoeld om te kunnen houden. De wet is door God gegeven zodat zou blijken dat de mens een probleem heeft die alleen door God zelf kan worden opgelost. De kracht van de zonde is de wet. M.a.w. de zonde maakt misbruik van de wet in ons. Het houden van de wet zet je dus niet vrij. Demonen zijn onreinen geestelijke wezens die zich voeden met onreinheid. Zonde maakt de mens onrein en zet dus deuren open voor demonen om binnen te komen. 

Er is een verschil tussen demonisch bezet zijn versus onder demonische invloed staan. Dat is niet hetzelfde. Luister maar naar het onderwijs van Derek Prince die bevrijding onder gelovigen laat plaatsvinden. Vandaag de dag hebben wij pastoraat opgetuigd, terwijl mensen vaak bevrijding nodig hebben. De vraag is natuurlijk waar zitten deze demonen dan? Veel mensen hebben niet door dat er demonen meekomen. Het gebeurt niet zomaar dat je onder invloed kan komen te staan...alles in de geestelijke wereld gaat volgens geestelijke wetten. Dus er is ergens een recht gekomen, een deur geopend. Zie de studie van Tom de Wal over de 20 deuren. 

Bevrijding kan gepaard gaan met gillen, vallen, rollen, kotsneigingen of spugen. Maar ook minder heftig zoals zuchten, trillen of 'iets' uitademenen. Vaak zit er trauma vanuit de jeugd onder die tot demonie heeft geleid. Seksueel misbruik, occulte rituelen, handelingen, vervloekingen etc. Laat je niet afleiden voor het wonder van bevrijding! Een geestelijke vijand dien je geestelijk te bestrijden. Vandaag de dag voeren wij lange en moeizame gesprekken (Pastorraad) terwijl de oorzaak veel vaker geestelijk kan zijn en dus ook geestelijk moet worden vrijgezet.   

Vorm je eigen beeld en studeer op het Woord van God. Het uitdrijven van demonen is een opdracht van Jezus zelf en een teken wat de gelovigen zou volgen.

 

Onderwijs

Goed onderwijs is belangrijk!

Hoe zit de geestelijke wereld in elkaar?

Veel christenen weten weinig tot niets van de geestelijke wereld. Terwijl de Bijbel leert dat de zichtbare, natuurlijke wereld uit de geestelijke wereld voortkomt.
Hoe zit de geestelijke wereld dan in elkaar? Daarbij komen we ook uit op demonen, gevallen engelen etc.
 
Deze serie bestaat uit 2 delen (Tom de Wal).

Demonie & bevrijding (serie)

Wees nuchter en waakzaam! Als je teveel op demonen gaat focussen, kan dit er toe leiden dat je achter iedere boom een demon gaat zien.... Dat is niet wat de Bijbel ons leert. Jezus geeft duidelijke opdrachten m.b.t. bevrijding en hoe daarmee om te gaan. Ook laat Tom 20 deuren zien waardoor demonen kunnen binnenkomen.   
Deze serie bestaat uit 6 delen (Tom de Wal).

De boodschap waar demonen een hekel aan hebben

Demonen willen niet ontmaskerd worden. Ze willen niet dat wij er achter komen wat onze werkelijke positie en autoriteit is... 

Slangen en schorpioenen vertrappen

Jezus zei: Ik heb jullie de macht gegeven om slangen en schorpioenen te vertrappen en om de kracht van de vijand te breken, zodat niets jullie kan schaden.  

De duivel ONTWAPEND

De Bijbel zegt heel duidelijk dat Jezus de duivel zijn wapens heeft ontnomen. Dus vandaag de dag zijn wij in Christus overwinnaar over de vijand. Ken je autoriteit!

Gebed om bevrijding (1) (Engels)

Luister hoe het gebed van bevrijding mensen vrijmaakt van gebondenheid. Hoe je door het uitspreken van vergeving, vloeken verbreekt. Hoe je afstand neemt van verkeerde banden (occult) door het bloed aan te roepen. Vergeving van anderen is een enorme stap voor bevrijding van jezelf. Ga voor vrijheid!

Gebed om bevrijding (2) (Engels)

Nog een stukje van Derek Prince over bevrijding. De duivel is geen gentlemen maar komt ongevraagd binnen. We moeten hem er daarom ook uitsturen. Spreek dit gebed uit en geloof in de kracht van woorden en in de werking van de Heilige Geest.

Zusjes bevrijdt van demonen

Kijk en zie hoe demonen eruit komen, nadat beide zusjes jaren lang hieronder gebukt gaan. Apostle Kathryn Krick

Demonische tongval

Bevrijding van een demonische tongval. 

Bevrijdt van een Goddes

Autoriteit over demonen, Apostle Kathryn Krick

"Stomme" kwade geest eruit

Bevrijding, en weer zingen voor het eerst!

Verlies je wonder niet

Het gebeurt helaas vaak dat mensen hun wonder (genezing van ziekte of bevrijding van gebondenheid) na verloop van tijd weer kwijtraken. Mensen raken daardoor vaak ontmoedigd en denken dat het niet echt was of dat God nu wel boos op hen is omdat ze weer ziek zijn.

Laat je niet verblinden door leugens van de vijand, laat je geen zand in de ogen strooien, maar leer hoe je je genezing of bevrijding wel vast kunt houden en hoe je weerstand moet bieden.
klik hier om te bestellen.

How to be delivered.

Toen Derek Prince 80 jaar werd gaf hij deze boodschap; een rijk inzicht in de werking van de vijand die door bolwerken (bijv. zorgen, angst, verslavingen, onvergevingsgezindheid, etc) door je leven heen probeert te werken om je te vernietigen.

Feet of Light

Is gevestigd in Boxmeer (Land van Cuijk)

We komen elke zondag om 10.30 uur samen in de aula van de Weijer, de Raetsingel 1 in Boxmeer. Check wel altijd even onze agenda.

  KVK-nummer: 86475347
RSIN: 863980466
IBAN NL23INGB 0398665338
   Stichting Feet of Light Ministries  

Stichting Feet of Light heeft een ANBI status 

Mail ons met een vraag, klik op het icoon