Delen

Samen

We geloven in samenwerken en krachten bundelen. We willen bedieningen eren en inzetten. Samenwerken met wie ons tot zegen is of al is geweest 

Partners & FOL

Bedieningen vullen elkaar aan. In de wijngaard werken verschillende mensen samen met als doel vrucht te dragen; de druiven te plukken, wijn te maken en daar allemaal van te genieten

Hieronder staan de verschillende bedieningen waarbij we betrokken zijn, doordat we meebouwen, helpen in ondersteuning, vriendschappen hebben opgebouwd en elkaars leven delen. In ieder geval zijn we door deze bedieningen gezegend. Het zijn bedieningen waar we ook vandaag mee samenwerken en het verlangen hebben om in de toekomst nog veel meer mee samen te mogen werken

FRONTRUNNERS

Tom en Femke de Wal zijn in 2016 gestart met Frontrunners. Vandaag de dag is de bediening enorm gegroeid, zijn er meer dan 12 mensen in dienst en drukken ze 10.000-den boeken per jaar die gratis worden weggegeven. Frontrunners heeft een eigen Bijbelschool, parttime, en online Bijbelschool.tv. Frontrunners is bezig met een (nieuw) eigen gebouw en fulltime bijbelschool. Ook is er voor gelovige ondernemers de Kingdom Business School. Tom spreekt in vele kerken in binnen en buitenland, geeft regelmatig genezings- en bevrijdingsdiensten en is auteur van meer dan 8 boeken.

Voor meer informatie klik hier. 

House of Miracles

In 2021 zijn Rik & Anne en Arnoud & Debora begonnen met een thuissamenkomst. Dit is de start gebleken van de kerk House of Miracles. Vanaf het begin hebben zij leiding gegeven aan de kerk en aan het opzetten van verschillende huisgemeenten, bevrijdingssessies en trainingsdagen. HoM kenmerkt zich door het bovennatuurlijke, vrijzetten van mensen en genezingen. Daarnaast geloven ze sterk in het discipelen van mensen zodat ook zij weer gaan wandelen samen met de Geest in het bovennatuurlijke. 

Voor meer informatie klik hier.

FEED MY LAMBS

Ps. Moses Mugalasi is opgeroeid in de straten van Kampala. Als jonge man had hij al het verlangen om God te dienen. Hij richtte Feed my Lambs op om aan de allerarmste de blijde boodschap te kunnen verkondigen. Vandaag de dag is hij getrouwd met Irene en vader van 2 kinderen en is door God op alle gebieden gezegend. Hij geeft leiding aan voorgangers, kerken en doet veel liefdeswerk. Kerst in de 'slums', ieder jaar een feest voor de kinderen. Ps Moses reist veel door Oeganda en de omringende landen. Hij bezoekt ook Europa en heeft met FOL sinds 2009 een warme vriendschap. 

Oeganda

Het evangelie van Jezus werkt overal hetzelfde uit!

In het westen hebben de mensen het over het algemeen goed. In Oeganda leven veel mensen in armoede. Terwijl het land enorm rijk is aan grondstoffen. Alles wat je in de grond steekt komt tot bloei. De aarde is hier zelfs rood van kleur. 

Oeganda is prachtig aan natuur en de mensen vriendelijk. Toen ik op een gegeven moment in een dorpje in de bergen was waar geen stromend water of elektriciteit was vroeg ik aan de Heer wat kom ik nu als rijke westerling hier vertellen? En de heer zei: "het evangelie van mijn Zoon Jezus" 

Paul en Jill van Opstal

 Paul en Jill wonen al jaren in Brazilië. Ze zijn daar jaren geleden begonnen met het runnen van een kinderhuis,  Lar Feliz. Werkelijk honderden kinderen hebben daar een plekje gevonden en Paul en Jill,  samen met hun team van medewerkers, dragen  jarenlang zorg voor deze kinderen. Vanuit verschillende kerken worden ze gesteund met giften om dit werk te kunnen blijven doen. Paul weet als geen ander dat God trouw is en ieder jaar de rekeningen betaalt. Vanaf 2015 is Paul samen met Jill voorgangers van een kerk in Holombra. Paul is Nederlander en Jill is Amerikaanse.

Brazilië

Een kerk en een kinderwerk onder de armen, de onaanzienlijken

Grote bewondering voor wat Paul en Jill al de jaren al hebben betekend voor Brazilië, en met name voor de kinderen, van jong tot jong volwassen.

Een bezoekje brengen aan hen is een hele bijzondere ervaring geworden. We zijn daar twee keer geweest en hebben onschatbare zaken mogen leren en meemaken. 

Je proeft het hart van de Vader als je op Lar Feliz bent, kinderen die geen ouders meer hebben, vinden weer een plekje. Ieder jaar voorziet de Heer in alles wat nodig is.

Tijdens de corona periode deelden ze als  kerk voedselpakketten uit aan de aller armste. Veel mensen zijn familieleden verloren. 

De gemeente onder leiding van Paul en Jill groeit rustig door. Mensen vormen samen een familie.  Het is een prachtige bediening waar wij een warm hart voor hebben.

MOZAIEK TRAVEL

Jan en Corrie Weerd hebben al jaren een bediening in het brengen van mensen naar het beloofde land. In Israël komt de Bijbel tot leven. Dat geldt ook voor Gods beloften! Als je specifieke Bijbelse plaatsen bezoekt, komen er vanzelf vragen naar boven: Wat heeft God onze Hemelse Abba eigenlijk allemaal gezegd? Wat zei Jezus toen Hij rondtrok door Israël? Voor wie gelden deze beloften? Alleen voor Abraham, voor Israël of voor alle volken? Gelden ze ook voor mij?  Wat doe ik met mijn verdriet en mijn (nog) onvervulde beloften?  Voor meer informatie klik hier.

Bouw met ons mee!

We geloven dat het goed is om samen te bouwen   

Feet of Light

Is gevestigd in Oost-Brabant. 
Vierlingsbeek 

Mail ons met een vraag, klik op het icoon