© Yourbrand

Delen

Een goede Bijbel is een versleten, gebruikte Bijbel. Je weet door alle onderstrepingen, kleurtjes, aantekeningen, scheurtjes, ezelsoortjes, kapotte kaft, gekruld papier.. dat die Bijbel intens is gebruikt. Zo mag het ook bij ons zijn.. het Woord van God is nuttig te onderzoeken, te bestuderen, andere gedachtes mee te weerleggen, over na te denken, te onderstrepen en op te mediteren. Wie dat doen zullen op alle gebieden gezegend zijn. 

Het belang van goed onderwijs is belangrijk en nodig om toe te passen in iedere situatie. Verkeerd onderwijs bestaat ook, helaas brengt dit ook verkeerde vruchten voort. Iets afleren is vaak moeilijker dan iets nieuws leren. Door de jaren heen zijn we gaan zien en geloven en ook ervaren wat goed onderwijs met je doet. Het brengt geloof, heiliging en godsvrucht in je leven. Sterker nog, het helpt je door moeilijke situaties heen te komen omdat je weet wat Gods Woord daarover te zeggen heeft. Geloven is niet iets vaags gebaseerd op vage zaken. Nee, geloof is als gereedschap dat je inzet op basis van het Woord van God. We geloven dat door te luisteren naar goede prediking er geloof wordt aangebracht. We horen vandaag zoveel onzin en leugens dat we de waarheid bijna niet kunnen verdragen. Dit is de grote armoede waar veel mensen onder gebukt gaan. Krachtig onderwijs zal altijd tot gevolg hebben dat je iedere keer in meer vrijheid, kracht en heiligheid gaat wandelen. 

Mijn volk komt om doordat het met Mij niet vertrouwd is. Ze kennen Mijn wegen niet, ze kennen Mijn hart niet. Ze weten niet wie Ik ben.

 

Onderwijs

Goed onderwijs is belangrijk!

Preken & Studies

Vindt hier Bijbels onderwijs over allerlei onderwerpen. De Bijbel zegt duidelijk dat geloof komt door het horen van het Woord van God (Christus). Het Woord van God wordt vergeleken met zaad. Dat dient de aarde (beeld van jouw hart) in te gaan voordat het vrucht kan dragen.
Luister hier

Het Fundament onder je geloof

Iedere gelovige heeft een fundament nodig waarop je kan staan. Op dat fundament wordt met allerlei materialen gebouwd. Het bouwwerk zal standhouden doordat het fundament goed is gelegd. Zo niet, dan zal het uiteindelijk afbreken en het bouwwerk verloren gaan. 

Boeken & Muziek

Leaders are readers. Over bepaalde onderwerpen worden boeken geschreven om jou te helpen iets beter te begrijpen en dat toe te passen in je leven. We bevelen alleen boeken aan waarvan we zelf weten en geloven dat ze effect in je leven gaan hebben.  
Bekijk het aanbod. 

Feet of Light

Is gevestigd in Boxmeer (Land van Cuijk)

We komen elke zondag om 10.30 uur samen in de aula van de Weijer, de Raetsingel 1 in Boxmeer. Check wel altijd even onze agenda.

  KVK-nummer: 86475347
RSIN: 863980466
IBAN NL23INGB 0398665338
   Stichting Feet of Light Ministries  

Stichting Feet of Light heeft een ANBI status 

Mail ons met een vraag, klik op het icoon