© Yourbrand

Delen

Nieuwste Feet of Light Church opname 

Op de zondag worden er diensten gehouden waarbij iedereen welkom is. Preken die daar worden gehouden kun je hier later weer terugvinden. Laat ons even weten als je een dienst wilt meemaken. We zijn nu nog wat onregelmatig op de zondagen.

Nieuwste BEAM opname 

Op de BEAM avonden wordt er naast aanbidding, bediening en gebed het woord van God gedeeld. Je kan hiernaast de laatste studie/preek terugvinden. Een tijd van kracht en aanwezigheid van God. Wees welkom op de BEAM.  

Niet langer meer een slaaf zijn 

Jezus heeft ons vrijgekocht van iedere vorm van slavernij. Ondanks dat mensen door Hem zijn vrijgekocht leven velen nog als een slaaf, deze diepe gewenning lijkt de overhand te hebben. Het is belangrijk dat we volwassen worden, gaan geloven waar we recht op hebben, en gaan ontdekken wie we zijn in Hem. God is nu een Vader en wij zijn een Zoon of Dochter van Hem. Erfgenamen en leven niet in een relatie van verdienen maar van liefde en ontvangen. Stop nog langer om een slaaf van de zonden, het verleden, wat je is overkomen maar beweeg naar de echte vrijheid, die in Hem is.    

Wat is Gods gerechtigheid nu precies?

Wat is nu precies gerechtigheid, wat betekent dit eigenlijk? Waarom hebben wij het geschenk van de gerechtigheid gekregen. Ik ben de gerechtigheid God's in Christus. Wow maar wat is het dan... Het blijkt dat de gerechtigheid vanuit de genade is meegekomen. Genade die door Jezus is meegebracht. We kunnen heersen in dit leven door de overvloed aan genade en door het geschenk van de gerechtigheid, wow! Dit moet dan iets geweldigs zijn wat God als geschenk "blijvend" aan jou heeft gegeven

Kan je weer je redding verliezen? 

Deze serie gaat over of je nu wel of niet je redding weer kunt verliezen nadat je tot geloof bent gekomen in Jezus Christus. Hier zijn de meningen enorm over verdeeld. Men gebruikt dan teksten die zeggen dat je wel je redding kunt verliezen. Wat zou dan een zekerheid van het geloof in het werk van Jezus mogen betekenen? Ontdek hoe geweldig goed God is en wat een volbracht werk precies is.  

Feet of Light

Is gevestigd in Boxmeer (Land van Cuijk)

We komen elke zondag om 10.30 uur samen in de aula van de Weijer, de Raetsingel 1 in Boxmeer. Check wel altijd even onze agenda.

  KVK-nummer: 86475347
RSIN: 863980466
IBAN NL23INGB 0398665338
   Stichting Feet of Light Ministries  

Stichting Feet of Light heeft een ANBI status 

Mail ons met een vraag, klik op het icoon