Delen

Kopie van Kopie van LinkedIn Templates EP (90)

Dopen met geestelijk hemels water

Geen enkel mens kan zichzelf t.o.v. God redden. De mens is door de zondeval kansloos om zichzelf opnieuw heilige ne rechtvaardig te maken. God alleen moest dit werk verrichtten, Hij alleen heeft ons gered! God Gaf ons Zijn eigen Goddelijke natuur door het geestelijke waterbad. Ik stierf als 'oude' mens en werd de nieuwe hemelse mens. En door de Geest van God is deze wassing ons deel geworden.

Spreker: Michel Blairon

Het is volbracht - perfect geregeld

Aan het kruis riep Jezus 'HET IS VOLBRACHT', Tetelestai wat het Hebreeuws is voor het is compleet. Op drie levels heeft Jezus het compleet afgerond: 1:zakelijk de schuld is betaald (de schuld aan de zonde is volledig betaald), er is zelf een overbetaling geweest, voor 2 en 3 luister de preek. God heeft het werk perfect gedaan, God heeft al het werk gedaan, Hij deelt zijn eer met niemand. Het was God die zich met de wereld verzoende. Wij smeken je laat je met God verzoenen.

Spreker: Michel Blairon

De kernboodschap van Pasen, sta op Mijn Zoon 

Wat is nu echt de kernboodschap van het paasfeest dat we vieren, weten we dit eigenlijk nog wel? En.. is het belangrijk om dit te weten? De grootste happening in de geschiedenis van de mensheid kan geruisloos aan je voorbij gaan. Wist je dat God ook een droom heeft en nog steeds die droom aan het verwezenlijken is, ook vandaag de dag? Dan is daar de derde dag, de opstanding uit de doden... een histories event, een fictie, een complot theorie of de waarheid.

Spreker: Michel Blairon

Wees niet bezorgd, met je hoofd in de hemel en je voeten op de aarde

Wees niet bezorgd, of maak je geen zorgen is iets wat vandaag heel veel mensen toch doen. Hoe komt dat eigenlijk dat wij zoveel zorgen maken? Mensen maken zich vooral druk om twee dingen: Gezondheid en financiën. De Bijbel noemt dit eten en drinken en kleding. Waarom maakte Jezus zich eigenlijk nooit zorgen terwijl Hij voor zorgelijke situaties stond. Leer hoe Jezus hiermee omging en zo ook jij dit kan doen.

Spreker: Michel Blairon

Feet of Light

Is gevestigd in Oost-Brabant, Boxmeer 

  KVK-nummer: 86475347
RSIN: 863980466
IBAN NL23INGB 0398665338
   Stichting Feet of Light Ministries  

Stichting Feet of Light is in aanvraag van de ANBI

Mail ons met een vraag, klik op het icoon