© Yourbrand

Delen

Kopie van Kopie van LinkedIn Templates EP   2024 03 24T205748.855

klsdfm;lsdf;lsd;flkmmcsd;lkdsflsk;dfm;lsdkf;lskdfjlskdjflsdkfjsldkfmlkmclskmdcl;skmdc;lskdmclskmclskmclsdkmcsd;lcmsdcklsmdclksdmcldskcmsdlcms. 
 

Part I - Het fundament voor School of the mouth

We struikelen allemaal wel eens over onze eigen tong. We letten niet op wat we zeggen en hoe we het zeggen. Echter er zijn veel partijen (God, Jezus, ...) die luisteren naar wat wij zeggen. Wie goede dagen wil zien moet zijn tong weten in bedwang te houden. Waarom eigenlijk? ...en wat maakt het uit als ik eens even lekker los ga op de tong.

Spreker: Estrella Blairon

Part II - Wie luisteren er naar onze woorden en wat doen ze daar mee?

Wist je dat er veel meer personen naar onze woorden luisteren....Als voorbeeld: wanneer wij het Woord van God spreken en belijden, horen de engelen die klank en gaan daarmee aan het werk (activatie). Zonder Bijbelse waarheid zullen de engelen niets tastbaars hebben om mee te werken... Hoe belangrijk is het besef van wie er luistert en jouw eigen woorden hierbij? Benieuwd, luister dan naar deel 2: tip: luister ook eerst weer even Part I

Spreker: Estrella Blairon

Feet of Light

Is gevestigd in Boxmeer (Land van Cuijk)

We komen elke zondag om 10.30 uur samen in de aula van de Weijer, de Raetsingel 1 in Boxmeer. Check wel altijd even onze agenda.

  KVK-nummer: 86475347
RSIN: 863980466
IBAN NL23INGB 0398665338
   Stichting Feet of Light Ministries  

Stichting Feet of Light heeft een ANBI status 

Mail ons met een vraag, klik op het icoon