© Yourbrand

Delen

Leuk om van je te horen!

De Heer is mijn Herder
Het ontbreekt mij aan niets
Psalm 23:1

Ik heb een vraag over....

Wil je ons ontmoeten of een dienst meemaken? Je bent van harte welkom!
We komen elke zondag om 10.30 uur samen in de aula van de Weijer, de Raetsingel 1 in Boxmeer (rechts van de hoofdingang). Check wel altijd eerst even onze agenda!

Heb je vragen en/of opmerkingen stuur ons dan gerust een email. We stellen het zeer op prijs als er vanuit een open houding wordt gecommuniceerd, omdat je vraag oprecht is en je bijv. op zoek bent naar een volgende stap. Daarin willen we je graag helpen. Andere vormen van communicatie zullen we niet beantwoorden.  

Je kunt boeken bestellen via de webshop van Frontrunners. Goede boeken waar je door opgebouwd wordt. Deze boeken en/of studies bevelen we van harte aan. 

klik hier voor de webshop

Je nieuwe identiteit

Heb je wel eens nagedacht over de Bijbelteksten die ons oproepen om op Jezus te gaan lijken, te wandelen zoals Hij of om dezelfde wonderen als Hij te doen? Veel christenen hebben moeite om deze teksten te geloven en uit te leven, omdat ze voornamelijk gericht zijn op hun natuurlijke identiteit en zich niet bewust zijn van hun bovennatuurlijke identiteit die ze in Christus ontvangen hebben. Dit boek is een aanrader om te groeien in jouw bovennatuurlijke identiteit, kracht en autoriteit in Christus!
Klik hier om te bestellen.

Feet of Light

Is gevestigd in Boxmeer (Land van Cuijk)

We komen elke zondag om 10.30 uur samen in de aula van de Weijer, de Raetsingel 1 in Boxmeer. Check wel altijd even onze agenda.

  KVK-nummer: 86475347
RSIN: 863980466
IBAN NL23INGB 0398665338
   Stichting Feet of Light Ministries  

Stichting Feet of Light heeft een ANBI status 

Mail ons met een vraag, klik op het icoon