Delen

Contact ons

De hemel laat Hij baden in Zijn licht en
Hij legt het diepste van de zeeën bloot
- Job 36:30 -

Ik heb een vraag over....

We zijn als Feet of Light net begonnen en nu nog met een klein team.
Heb je vragen en/of opmerkingen stuur ons dan gerust een email. We vragen je wel even geduld te hebben omdat de reactie wat langer op zich kan laten wachten, maar...we doen ons best! 

Je kunt boeken bestellen via de webshop van Frontrunners. Goede boeken waar je door opgebouwd wordt. Het zijn ook de boeken en/of studies die we aanbevelen.
klik hier voor de webshop

We stellen het zeer op prijs als er vanuit een open houding wordt gecommuniceerd, omdat je vraag oprecht is en je op zoek bent naar een volgende stap. Daarin willen we je graag helpen. Andere vormen van communicatie zullen we niet beantwoorden.  

Je nieuwe identiteit

Heb je wel eens nagedacht over de Bijbelteksten die ons oproepen om op Jezus te gaan lijken, te wandelen zoals Hij of om dezelfde wonderen als Hij te doen? Veel christenen hebben moeite om deze teksten te geloven en uit te leven, omdat ze voornamelijk gericht zijn op hun natuurlijke identiteit en zich niet bewust zijn van hun bovennatuurlijke identiteit die ze in Christus ontvangen hebben. Dit boek is een aanrader om te groeien in jouw bovennatuurlijke identiteit, kracht en autoriteit in Christus!
Klik hier om te bestellen.

Feet of Light

Is gevestigd in Oost-Brabant, Boxmeer 

  KVK-nummer: 86475347
RSIN: 863980466
IBAN NL23INGB 0398665338
   Stichting Feet of Light Ministries  

Stichting Feet of Light is in aanvraag van de ANBI

Mail ons met een vraag, klik op het icoon