© Yourbrand

Delen

Agenda & Events 

LAND VAN CUIJK & NOORD-LIMBURG

Kopie van Kopie van LinkedIn Templates EP (86)

Celebration dienst op zondag

Op een aantal zondagochtenden per maand komen we samen om God te prijzen en vieren dat we Gods kinderen zijn en Hij ons liefheeft. Dat is onze Celebration!
We komen samen in de Aula van de Weijer.
Kijk altijd even op onze informatiefolder of er samenkomst is.

Kopie van Kopie van LinkedIn Templates EP   2024 01 02T163315.837

Parttime Bijbelschool

Vanaf maandagavond 22 janauari geven wij de Parttime Bijbelschool van Frontrunners. Zie hieronder voor meer informatie. Elke maandagavond m.u.v. de schoolvakanties. Zie hieronder voor meer informatie en het mailadres om je op te geven.

Kopie van Kopie van LinkedIn Templates EP (87)

Informatie Bulletin

Check ons informatie bulletin met onze actuele agenda voor wat betreft celebrations,, events en cursussen. Dan ben je helemaal op de hoogte en mis je niets!

Faith & Grace 

Nieuw - Parttime Bijbelschool 2024

Doe je mee? Een jaar lang opgebouwd en toegerust worden!
Als je zelf ergens enthousiast over bent, dan wil je dat graag doorgeven. In 2021 hebben Estrella en ik (Michel) samen de Parttime Bijbelschool gevolgd van Frontrunners. Het was het jaar waarin de corona was uitgebroken en voor ons een jaar om te leren om in geloof te staan en in geloof te wandelen. Genadeonderwijs kenden we al heel goed, maar geloof en de prinicpes hoe dit werkt in Gods Koninkrijk een stuk minder. De lessen van Tom de Wal waren heel inspirerend en de Geest van God was voelbaar aanwezig op de avonden. We zijn dan ook enorm dankbaar om het materiaal te mogen gebruiken van deze Parttime Bijbelschool voor Feet of Light. De parttime Bijbelschool zal vanuit geloof en genade gebracht worden: Dé twee pijlers waarmee onze gemeente stevig op het fundament staat.

EEN GROOT WERK IN JOUW LEVEN!
Het eerste jaar van de parttime Bijbelschool is erop gericht om een groot werk in jouw leven te verrichten. Je wordt toegerust met onderwijs om jouw bestemming in Gods Koninkrijk te vinden en een stevig fundament te bouwen. Zo leer je om effectief te zijn in je roeping en jouw wandel met God.

Spreuken 2:6: Want het is de Heer die wijsheid schenkt, zijn woorden bieden kennis en inzicht


Investeer in jezelf en daarmee ook in anderen!

De modules

De meeste christenen missen een solide fundament waarop ze hun leven en wandel met God verder kunnen opbouwen. Door aan deze Bijbelschool deel te nemen, leer je, wordt je opgebouwd én word je toegerust.

De volgende modules worden in het eerste jaar behandeld:

Module 1 - Leven uit verlossing - Leer je identiteit in God kennen - 7 lessen

Module 2 - De Heilige Geest - Leer de zalving en gave op jouw leven kennen - 6 lessen

Module 3 - Geloof en overwinning- Leer geloof bouwen in je leven - 5 lessen

Module 4 - Gebed en aanbidding- Leer een effectief gebedsleven te hebben - 2 lessen

Module 5 - Genezing en gezondheid- Leer genezing te ontvangen en uit te delen - 4 lessen

Module 6 - Voorziening en voorspoed- Leer in financiële voorspoed te leven - 5 lessen

Module 7 - Roeping en bediening- Leer te wandelen in je bestemming - 3 lessen


Note: Gedurende het jaar kan er bijsturing plaatsvinden op bepaalde topics.

Aanmelden

Iedereen is van harte welkom om mee te doen met het eerste jaar van de parttime Bijbelschool. Ook later in het jaar kun je nog per module instromen. Maar... als je ergens aan begint, zeg dan tegen jezelf dat je het ook gaat afmaken. Wij geloven dat dit jaar zeer gezegend voor je gaat zijn, waarbij je antwoorden op vragen zult ontvangen en doorbraken in je geestelijke leven zult ervaren. Na iedere les ga je opgebouwd en bemoedigd naar huis en heb je genoeg lesstof ontvangen om de rest van de week nog eens rustig door te lezen en mee aan de slag te gaan. Iedere les heeft een syllabus die jou digitaal toegestuurd wordt.

Tijdens het lesjaar word je verzocht om minimaal 4 boeken van Tom de Wal (Frontrunners) te lezen (wij geven je de titels door) en minimaal 2 verslagen hierover in te dienen. Aan het eind van het lesjaar ontvang je een diploma. Dit is dan wel bij meer dan 80% aanwezigheid gedurende het lesjaar. Dit diploma wort op de laatste lesavond uitgereikt en natuurlijk maken we daar een mooi feestje van!

Ben je geinteresseerd en wil je meedoen? Geef je zelf en/of je partner dan op door een mail te sturen naar: bijbelschool@feetoflight.nl.


FOL - Podcast

Hier vind je allerlei onderwijs die je kunt beluisteren

Media library

Luister en ontdek de schoonheid van Wie Jezus is. Het gaat tenslotte allemaal om hem. We raken niet uitgesproken over Jezus en  genieten van onderwijs wat ons steeds verder opbouwt en krachtig maakt in hem. Je kunt hier de laatste studies vinden, series over bepaalde onderwerpen en lekker luisteren op je eigen tijd. De Bijbel zegt dat geloof groeit door te luisteren naar het Woord van God. Namens FOL - veel luister plezier

Ontvang onze nieuwsbrief

Feet of Light

Is gevestigd in Boxmeer (Land van Cuijk)

We komen samen in de aula van De Weijer , de Raetsingel 1 in Boxmeer
(rechts van de hoofdingang van de Weijer).
Elke zondag om 10.30 uur (check altijd onze agenda!)
Van harte welkom!

  KVK-nummer: 86475347
RSIN: 863980466
IBAN NL23INGB 0398665338
   Stichting Feet of Light Ministries  

Stichting Feet of Light heeft een ANBI status Anbi algemeen nut beogende instelling

Mail ons met een vraag, klik op het icoon