Delen

FOL - Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven over alle activiteiten, veranderingen en nieuwe dingen? Geef je dan op voor onze nieuwsbrief.   

Ik wil graag op de hoogte blijven!

Schrijf je dan in zodat we je op de hoogte kunnen houden van de laatste ontwikkelingen via onze website en nieuwsbrief. O.a. waar en wanneer we gaan starten met activiteiten, leuke nieuwe berichtjes etc.

Alvast dank voor jouw interesse. Schriftelijke vragen en/of opmerkingen kunnen we helaas nog niet snel beantwoorden, maar we doen ons best om iedereen te beantwoorden.

Kom vooral naar onze avonden, we zien er naar uit jou te ontmoeten!

Genezing is de wil van God

Genezing is misschien wel het meest besproken onderwerp uit de Bijbel. Dood en ziektes lijken bij het leven te horen. Het hart van God (Zijn wil) is echter dat wij in gezondheid zouden leven tot het moment dat we van dit leven overgaan naar het volgende. Lees hierover en probeer wat je hebt gehoord en of wat je hierover heb bedacht, los te laten en je opnieuw te laten inspireren door de kracht en passie van God voor mensen. Ziekte is een gevangenis! Ziekte bindt mensen en ontneemt hen hun vrijheid. Lees en leer ook over hoe je gezond kunt blijven.
Klik hier om te bestellen.

Feet of Light

Is gevestigd in Oost-Brabant. 
Boxmeer

Mail ons met een vraag, klik op het icoon