© Yourbrand

Delen

Want het woord van God is vol leven en kracht. En het is scherper dan het scherpste zwaard. Het dringt zó diep in ons door, dat het ziel en geest van elkaar kan scheiden. Het laat ons zien wat er in ons hart is, al zit het nóg zo diep verborgen.  Het brengt onze diepst verborgen gedachten en plannen aan het licht
- Hebreeen 4:12 -

Tom de Wal heeft een aantal boeken geschreven die je gratis kunt bestellen. Ja, je leest het goed: gratis. Het enige wat het je kost, zijn de verzendkosten. Deze boeken zijn een geweldige hulp op het gebied van genezing, voorziening, bevrijding en identiteit. Zijn visie is om de boeken gratis te schenken. Vandaag de dag zijn er al meer dan 200K boeken gedrukt.

FRONTRUNNERS

Tom en Femke de Wal zijn in 2016 gestart met Frontrunners. Vandaag de dag is de bediening enorm gegroeid, zijn er meer dan 12 mensen in dienst en drukken ze tienduizenden boeken per jaar die gratis worden weggegeven. Frontrunners heeft een eigen Bijbelschool, parttime, en online Bijbelschool.tv. Frontrunners is bezig met een (nieuw) eigen gebouw en fulltime bijbelschool. Ook is er voor gelovige ondernemers de Kingdom Business School. Tom spreekt in vele kerken in binnen- en buitenland, geeft regelmatig genezings- en bevrijdingsdiensten en is auteur van meer dan 8 boeken.klik voor meer informatie  

Je nieuwe identiteit

Heb je wel eens nagedacht over de Bijbelteksten die ons oproepen om op Jezus te gaan lijken, te wandelen zoals Hij of om dezelfde wonderen als Hij te doen? Veel christenen hebben moeite om deze teksten te geloven en uit te leven, omdat ze voornamelijk gericht zijn op hun natuurlijke identiteit en zich niet bewust zijn van hun bovennatuurlijke identiteit die ze in Christus ontvangen hebben. Dit boek is een aanrader om te groeien in jouw bovennatuurlijke identiteit, kracht en autoriteit in Christus!
Klik hier om te bestellen.

Genezing is de wil van God

Genezing is misschien wel het meest besproken onderwerp uit de Bijbel. Dood en ziektes lijken bij het leven te horen. Het hart van God (Zijn wil) is echter dat wij in gezondheid zouden leven tot het moment dat we van dit leven overgaan naar het volgende. Lees hierover en probeer wat je hebt gehoord en of wat je hierover heb bedacht, los te laten en je opnieuw te laten inspireren door de kracht en passie van God voor mensen. Ziekte is een gevangenis! Ziekte bindt mensen en ontneemt hen hun vrijheid. Lees en leer ook over hoe je gezond kunt blijven.
Klik hier om te bestellen.

1 van de 9 gaven!

Het bidden van een perfect gebed, van geest tot geest. Een gebed wat de vijand niet kan verhinderen of waar jij zelf ongeloof aan kan toevoegen. Het is een machtig wapen in deze tijd waarin we leven. In dit boek 50 redenen om te spreken in de geestelijke taal. Iedere opnieuw geboren gelovige kan dit en heeft dit ontvangen.  Eigenlijk gewoon onmisbaar voor een leven vandaag met Jezus.
Klik hier om te bestellen.

Lees het boek over dopen

Het boek vertelt wat de doop is en wat er met je gebeurt als je wordt gedoopt. Dopen is: sterven en opstaan samen met Jezus Christus in de nieuwe mens. Wij doen dit in één handeling door onderdompeling in water.
Deel 2 van het boek gaat voornamelijk over de kinderdoop en de onderbouwing hierover in het licht van de Bijbel. Goed om de argumenten te begrijpen die voorstanders hiervoor gebruiken. Argumenten die Bijbels zeer zwak/tot niet aangetoond kunnen worden.
Het laatste gedeelte gaat over de verschillende dopen die er zijn; doop van Johannes en gedoopt worden met de Geest.
Klik hier om te bestellen. 

Verlies je wonder niet

Het gebeurt helaas vaak dat mensen hun wonder (genezing van ziekte of bevrijding van gebondenheid) na verloop van tijd weer kwijtraken. Mensen raken daardoor vaak ontmoedigd en denken dat het niet echt was of dat God nu wel boos op hen is omdat ze weer ziek zijn.

Laat je niet verblinden door leugens van de vijand, laat je geen zand in de ogen strooien, maar leer hoe je je genezing of bevrijding wel vast kunt houden en hoe je weerstand moet bieden.
klik hier om te bestellen.

Feet of Light

Is gevestigd in Boxmeer (Land van Cuijk)

We komen elke zondag om 10.30 uur samen in de aula van de Weijer, de Raetsingel 1 in Boxmeer. Check wel altijd even onze agenda.

  KVK-nummer: 86475347
RSIN: 863980466
IBAN NL23INGB 0398665338
   Stichting Feet of Light Ministries  

Stichting Feet of Light heeft een ANBI status 

Mail ons met een vraag, klik op het icoon