© Yourbrand

Delen

God is Geest en wie Hem aanbidden, moeten Hem aanbidden
in geest en waarheid
- Johannes 4:24 -

U maakt mij blij

The joy of the Lord is my strenght! Dans heerlijk mee met dit krachtige nummer. 

Laat de regen van uw zegen los

Ik sta voor de troon van mijn Koning Jezus en alles wordt veranderd door het aanschouwen van Hem!

Jump in the river

Wordt levend in de rivier van de liefde, en kracht van God. Water is een beeld van het leven. Come alive in the river. 

Silver and Gold

Al had ik al het geld van de wereld, al het goud en zilver, al de rijkdomen die je maar kan wensen maar ik had Jezus niet, ik had uiteindelijk niets. Maar als je Jezus hebt, heb je alles. 

Vader U bent goed

God heeft zich door Jezus Christus heen laten kennen en zien als een geweldige Vader. Een Vader die goed is.

Thank You Jesus

Thank you Jesus for the blood applied. Thank you Jesus it has washed me white. Thank you Jesus You have saved my life brought me from the darkness into Your glorious light

Punt van contact

Heer ik roep Uw naam, de naam boven iedere naam, de naam boven al het kwaad, ziekte en zonde en boven alle machten, de naam: Ik roep U aan Jezus. 

De Heer zegent jou

Luister naar dit lied waarin de zegen van de Heer over jou wordt gezongen. Laat de woorden rustig inzinken. Hij geeft jou vrede! Ja zelfs nu in een wereld die steeds verder afglijdt. Waar angst en onrust de boventoon voeren. Maak je niet ongerust! De Heer is er, altijd. 

Heer ik heb u nodig

Aan de andere kant roept mijn ziel om hulp. Hulp om door dit leven door te komen om een toekomst te zien, geloof en hoop te houden. Mijzelf vasthouden aan iets wat onwankelbaar en groter is: Aan Hemzelf. 

Gezalfde vingers

Alles wat door de Geest van God gezalfd is, zal impact hebben op mensen. Wees bemoedigd hoe de kracht van gezalfde muziek je hart kan raken. 

Great is thy faithfulness

Zingen over de trouw van God, over zijn goedheid. God is trouw aan ons tot in vele generaties. Wat God belooft in Zijn Woord, zal Hij ook doen.

His name is Jesus

De enige geweldige naam waardoor mensen gered kunnen worden. Jezus is het antwoord van God voor de mensen. God is Liefde.  

Aanbid

Hij is het waard om aanbeden te worden

Zegekroon

De zegen van God is op jouw leven. Elke muur wordt neergehaald, ieder bolwerk afgebroken. U draagt de zegekroon, U overwon!! Dit stuk is zo krachtig. Wanneer ik dit zing, voel ik Gods geest altijd sterk aanwezig.  Hij is overwinnaar!

I Surrender

De Bijbel roept op om je aan God over te geven. Dat is een keuze van je hart en daarmee breng je jouw wil in lijn met die van God. Hij troont boven alles en iedere situatie en Hij heeft het goede met jou voor!

Heilig is de Heer 

Het woordje 'heilig' betekent apart gezet. God zegt: Wees heilig, want Ik ben Heilig. Heilig is pure zuiverheid, geen spoortje van duisternis, geen grammetje zonde. Nee, heilig is schitterend en volmaakt!

I Stand in awe with you

Onder de indruk komen van wie God is. Zien op Zijn goedheid, Zijn heiligheid, Zijn liefde, Zijn kracht en Zijn wonderbaarlijke werken. 

Forgive Me

Donna Summer heeft gekozen voor Jezus Christus tijdens haar leven. Ook al leeft ze niet meer hier op aarde, ze leeft in eeuwigheid samen met Jezus. Dit lied is persoonlijk, eerlijk en zo mooi. 

Feet of Light

Is gevestigd in Boxmeer (Land van Cuijk)

We komen elke zondag om 10.30 uur samen in de aula van de Weijer, de Raetsingel 1 in Boxmeer. Check wel altijd even onze agenda.

  KVK-nummer: 86475347
RSIN: 863980466
IBAN NL23INGB 0398665338
   Stichting Feet of Light Ministries  

Stichting Feet of Light heeft een ANBI status 

Mail ons met een vraag, klik op het icoon