© Yourbrand

Delen

Kopie van Kopie van LinkedIn Templates EP   2024 01 15T154327.409

Er is geen ander evangelie! Paulus waarschuwt krachtig dat zelfs als een engel uit de hemel zou komen of zelfs als zijzelf later iets anders zouden zeggen en een ander evangelie zouden vertellen dan dat wat Paulus eerder heeft verteld, dat diegene vervloekt is. Mensen die daar naar luisteren en opvolgen komen namelijk weer onder het systeem van goed en kwaad en oordeel, het systeem van de vloek. 

God de Vader gaf Jezus het onderricht en Jezus openbaarde dit aan Paulus en Paulus schreef het vervolgen op in zijn brieven. Paulus zijn evangelie of wat door hem werd verkondigd, was niet van of uit een mens, maar was door openbaring van Jezus Christus ontvangen. Denk jij dat er meer of andere versies van het evangelie zijn? Luiste de serie en laat Zijn Licht je verlichten. 

 

Part 1 - Er Is geen ander evangelie niet in soort of vorm.

De boodschap van God de Vader aan Zijn Zoon Jezus, die de apostel Paulus door openbaring het geheimenis te horen kreeg en dit weer in zijn brieven heeft opgeschreven, waarna wij de openbaring krijgen. Paulus laat heel erg duidelijk zien dat er geen ander evangelie is. We behandelen Galaten 1:6-7 en leren hier het verschil tussen het Griekse woordje Heteros en Allos.

Spreker: Michel Blairon

Part 2 - A.u.b. nooit niet het evangelie mixen is dodelijk

Wees geen lauwe christen werd er altijd gezegd. Nee, wees liever heet of koud. Maar waar gaat dit dan precies over? Het nieuwe verbond is gekomen door het werk van Jezus Christus. Het onderricht van Jezus was van de Vader, het onderricht van Paulus was niet door een mens maar door openbaring van Jezus persoonlijk aan hem. Wij hebben de brieven.. wat is dan de kernboodschap hiervan? Waar maakte Paulus zichzelf zo hard voor dat hij zelfs tegen zijn broeders zei: 'wie heeft jullie betoverd" kortom Paulus had maar 1 evangelie, dat van Jezus Christus en Die gekruisigd, te vertellen.

Spreker: MIchel BlAIRon

Part 3 - De 7 kernmerken van een waar evangelie

Het Evangelie is waar, 100% zuiver en niet door mensen bedacht, bevat dus geen leugens of halve waarheden of vanuit een gebroken of gevallen natuur bedacht. Het is of uit God of uit een mens. Het is 100% waarachtig of besmet met leugens. De boodschapper die het brengt heeft een goed getuigenis of een leven met corruptie en verkeerde handelingen. Het geeft leven of dood. M.a.w. maak voor jezelf de keuze of het is waar of het is niet waar.

Spreker: MIchel Blairon

Part 4 - Jezus heeft 3 gebieden voor de mens herstelt en verbetert

Door de zondeval verloor Adam op 3 gebieden. Zijn leven, zijn autoriteit en rijk, zijn gemeenschap met God. De mens werd een spotkoning, volledig bezig met zichzelf en het uitbuiten van de aarde. Pilatus zei het zeer toepasselijk: 'Zie de mens', toen Jezus zijn plaats innam geslagen, gegeseld, bespuugd, met een doornenkroon gekroond. Jezus heeft voor de mens de drie gebieden weer herstelt maar daar een verbetering t.o.v. de eerste situatie in aangebracht. Als God iets doet is het altijd beter dan het was.

Spreker: MIchel Blairon

Feet of Light

Is gevestigd in Boxmeer (Land van Cuijk)

We komen elke zondag om 10.30 uur samen in de aula van de Weijer, de Raetsingel 1 in Boxmeer. Check wel altijd even onze agenda.

  KVK-nummer: 86475347
RSIN: 863980466
IBAN NL23INGB 0398665338
   Stichting Feet of Light Ministries  

Stichting Feet of Light heeft een ANBI status 

Mail ons met een vraag, klik op het icoon