© Yourbrand

Delen

Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen een Alpha. In Nederland zijn dat er al ruim 325.000!  

Informatie avonden

Volgende in 2022

Een ALPHA cursus is speciaal voor mensen die geïnteresseerd zijn in het geloof in Jezus Christus. Bij een ALPHA Cursus mag je jezelf zijn. Je mag vragen en delen en je mag twijfelen en onderzoeken. Het is een plek waar je welkom bent, zoals je bent.

De ALPHA cursus bestaat uit 10 interactieve bijeenkomsten waar je gaat ontdekken wat het geloof in Jezus  Christus inhoudt. Wie is Jezus? Waarom kwam Jezus? Waarom stierf Hij aan een kruis? Toen Hij aan het kruis stierf riep Hij: Het is volbracht. Wat is er dan volbracht? Wat mogen wij hierin ontdekken? Wat heeft God de Vader met het sturen van Zijn Zoon Jezus voor ons beschikbaar gesteld? Wie is de Heilige Geest? Wat doet de Heilige Geest? Waarom bid ik? Zomaar een aantal onderwerpen die aan bod komen op een ALPHA cursus. Super interessant, heel leerzaam, interactief en levensverrijkend. Heb je interesse? Meld je dan hieronder aan voor 1 van de twee informatieavonden en ontdek wat een Alpha Cursus voor jou kan beteken.

De ALPHA cursus wordt gratis aangeboden door Feet of Light ministries in Vierlingsbeek.


Misschien iets voor jou? Kom dan naar 1 van de informatie avonden waarin we meer vertellen over de cursus en hoe de avonden gaan verlopen. Bekijk daar of je interesse gewekt is om een ALPHA cursus te gaan volgen. De informatie avond is nog niet de start van de ALPHA cursus, maar een inleiding tot. Na de informatie avond kun je besluiten om deel te gaan nemen aan de cursus. We zien je graag op 1 van de twee avonden. Welkom!

Ook als je wel al het één en ander weet over geloof, maar hier meer over wil leren en in groeien, ook dan ben je van harte welkom! 
 

Doe je mee met een Alpha Cursus

Locatie Vierlingsbeek - Koningskerk

Ik kom graag naar de informatie avond 

Praktisch verloop: de avonden beginnen om 19:45 met inloop (koffie/thee/iets lekkers). We nemen tijd om elkaar een beetje te leren kennen. We starten dan rond 20:15.

Locatie: Koningskerk - Vierlingsbeek.
 
De eerste avond staat in het thema ‘Is er meer?’. Dit is een open avond om te ontdekken of de Alpha cursus iets voor jou is. Daarna kun je aangeven of je de hele cursus wil gaan volgen. Dit kun je tijdens de informatieavond doen maar het mag ook later via de website. (via onderstaande aanmelding of via ons contactformulier).

De avond zal rond 21:30/22:00 uiterlijk zijn afgelopen.

Voor ons is het fijn om inzichtelijk te krijgen wie er van plan zijn om te komen op één van de twee informatieavonden. Meld je dus even aan, je bent van harte welkom. Dank je wel alvast!

Feet of Light

Is gevestigd in Boxmeer (Land van Cuijk)

We komen elke zondag om 10.30 uur samen in de aula van de Weijer, de Raetsingel 1 in Boxmeer. Check wel altijd even onze agenda.

  KVK-nummer: 86475347
RSIN: 863980466
IBAN NL23INGB 0398665338
   Stichting Feet of Light Ministries  

Stichting Feet of Light heeft een ANBI status 

Mail ons met een vraag, klik op het icoon