© Yourbrand

Delen

Preken en Studies

Uw woorden zijn voor mij als een lamp in het donker,
als een licht in mijn leven
- Psalm 119:105 -

Een goede Bijbel is een versleten, gebruikte Bijbel. Je weet door alle onderstrepingen, kleurtjes, aantekeningen, scheurtjes, ezelsoortjes, kapotte kaft, gekruld papier.. dat die Bijbel intens is gebruikt. Zo mag het ook bij ons zijn.. het Woord van God is nuttig te onderzoeken, te bestuderen, andere gedachtes mee te weerleggen, over na te denken, te onderstrepen en op te mediteren. Wie dat doen zullen op alle gebieden gezegend zijn. 

Het belang van goed onderwijs is belangrijk en nodig om toe te passen in iedere situatie. Verkeerd onderwijs bestaat ook, helaas brengt dit ook verkeerde vruchten voort. Iets afleren is vaak moeilijker dan iets nieuws leren. Door de jaren heen zijn we gaan zien en geloven en ook ervaren wat goed onderwijs met je doet. Het brengt geloof, heiliging en godsvrucht in je leven. Sterker nog, het helpt je door moeilijke situaties heen te komen omdat je weet wat Gods Woord daarover te zeggen heeft. Geloven is niet iets vaags gebaseerd op vage zaken. Nee, geloof is als gereedschap dat je inzet op basis van het Woord van God. We geloven dat door te luisteren naar goede prediking er geloof wordt aangebracht. We horen vandaag zoveel onzin en leugens dat we de waarheid bijna niet kunnen verdragen. Dit is de grote armoede waar veel mensen onder gebukt gaan. Krachtig onderwijs zal altijd tot gevolg hebben dat je iedere keer in meer vrijheid, kracht en heiligheid gaat wandelen. 

Mijn volk komt om doordat het met Mij niet vertrouwd is. Ze kennen Mijn wegen niet, ze kennen Mijn hart niet. Ze weten niet wie Ik ben.
 

Onderwijs

Goed onderwijs is belangrijk!

Bijbelstudie over demonie & bevrijding

Veel christenen weten weinig tot niets over de geestelijke wereld. Terwijl de Bijbel ons laat weten dat de zichtbare, natuurlijke wereld voortkomt uit de geestelijke wereld. Hoe zit de geestelijke wereld dan in elkaar? Wat zijn demonen, gevallen engelen en hoe werkt bevrijding? Tom de Wal (Frontrunners) heeft een serie opgenomen die heel veel antwoorden en inzichten geeft in deze geestelijke, onzichtbare wereld. klik hier voor de studies. 
Deze serie bestaat uit 8 delen. 

Bijbelstudie over de openbaring

Een geweldige, complete en zeer zeker indrukwekkende reeks studiepreken over het boek openbaringen, gegeven door Pastor Dave Jones. Deze studie is helaas alleen in het Engels zonder ondertiteling. Pastor Dave gaat regel voor regel door het boek openbaring heen en maakt gebruik van het oude testament en nieuwe testament en zijn indrukwekkende kennis van Gods woord. Een echte must see! Klik hier voor de studies.
 
 
Deze serie bestaat uit 34 delen.

Gepland

Nieuwe serie

Feet of Light

Is gevestigd in Boxmeer (Land van Cuijk)

We komen elke zondag om 10.30 uur samen in de aula van de Weijer, de Raetsingel 1 in Boxmeer. Check wel altijd even onze agenda.

  KVK-nummer: 86475347
RSIN: 863980466
IBAN NL23INGB 0398665338
   Stichting Feet of Light Ministries  

Stichting Feet of Light heeft een ANBI status 

Mail ons met een vraag, klik op het icoon