© Yourbrand

Delen

Preken en Studies
- Boek Openbaring - 

God zag dat het licht goed was, en Hij scheidde het licht van de duisternis; het licht noemde Hij dag, de duisternis noemde Hij nacht
- Genesis 1:4-5 -

Een van de meeste besproken en genoemde boeken in de Bijbel is het boek Openbaring. Door de eeuwen heen hebben veel mensen hierover geschreven, gepredikt, Bijbelstudies over gegeven met als doel de zegen die het boek belooft, te ontdekken. De openbaring die Johannes (de schrijver van het boek) vermoedelijk op het eiland Patmos ontving is vandaag de dag nog net zo levend als bijna 2000 jaar geleden.
 
Richting het einde van het genadetijdperk, dit is de periode die ook wel de kerkperiode wordt genoemd, is genade nog steeds beschikbaar. Maar er komt een tijd dat het gendadetijdperk tot een einde komt. Openbaring is een fascinerend boek waar zowel ongelovigen als gelovigen belangstelling in kunnen hebben. 

Openbaring is de openbaring van Jezus Christus zelf. Het is een boek vol van symbolen, profetische beelden, visioenen en Joodse tradities, feesten en beloftes. Het boek uitleggen en of verklaren gaat nooit zonder begrip en inzicht in de Bijbel, in de Joodse afkomst en de door God ingestelde feesten. Openbaring slaat ook op deze tijd en is nog steeds actueel. Wanneer Jezus terugkomt, zal Hij Zijn voeten op de Olijfberg neerzetten en ieder oog zal Hem zien. 

De studies van Pastor Dave Jones zijn een juweel voor hen die passie en hart hebben voor Gods Woord, voor Zijn volk de Joden, voor de Koning der koningen; Jezus zelf.
Ps. Dave laat op een verbluffende wijze, regel voor regel, de betekenis van de symbolen, visioenen en het komende 1000-jarig vrederijk zien. 

Helaas zijn deze studies alleen in het Engels te bekijken en niet ondertiteld. Mocht Engels geen belemmering vormen, dan raden we je deze studies van harte aan.  

 

Onderwijs

Goed onderwijs is belangrijk!

Uitgelicht - Deel 21 (666 het teken)

Bij het boek openbaring noemen mensen de antichrist, het beest en het getal 666 als het merkteken van het beest. Luister naar de studie die veel licht hierop zal werpen.

Playlist - Bible Study Revelation.

Op dit moment zijn er 34 delen van gemiddeld 1,45 uur. Ps. Dave gaat hoofdstuk voor hoofdstuk door het boek Openbaring heen.

Tip: luister niet als je moe bent.. je zal dan vooral heerlijk slapen maar weinig oppikken (spreek uit ervaring).
Deze serie bestaat uit 34 delen.

Feet of Light

Is gevestigd in Boxmeer (Land van Cuijk)

We komen elke zondag om 10.30 uur samen in de aula van de Weijer, de Raetsingel 1 in Boxmeer. Check wel altijd even onze agenda.

  KVK-nummer: 86475347
RSIN: 863980466
IBAN NL23INGB 0398665338
   Stichting Feet of Light Ministries  

Stichting Feet of Light heeft een ANBI status 

Mail ons met een vraag, klik op het icoon