© Yourbrand

Delen

Een goede Bijbel is een versleten, gebruikte Bijbel. Je weet door alle onderstrepingen, kleurtjes, aantekeningen, scheurtjes, ezelsoortjes, kapotte kaft, gekruld papier.. dat die Bijbel intens is gebruikt. Zo mag het ook bij ons zijn.. het Woord van God is nuttig te onderzoeken, te bestuderen, andere gedachtes mee te weerleggen, over na te denken, te onderstrepen en op te mediteren. Wie dat doen zullen op alle gebieden gezegend zijn. 

Het belang van goed onderwijs is belangrijk en nodig om toe te passen in iedere situatie. Verkeerd onderwijs bestaat ook, helaas brengt dit ook verkeerde vruchten voort. Iets afleren is vaak moeilijker dan iets nieuws leren.

We geloven dat door te luisteren naar goede prediking er geloof wordt aangebracht. We horen vandaag zoveel onzin en leugens dat we de waarheid bijna niet kunnen verdragen. Dit is de grote armoede waar veel mensen onder gebukt gaan. Krachtig onderwijs zal altijd tot gevolg hebben dat je iedere keer in meer vrijheid, kracht en heiligheid gaat wandelen. 

Mijn volk komt om doordat het met Mij niet vertrouwd is. Ze kennen Mijn wegen niet, ze kennen Mijn hart niet. Ze weten niet wie Ik ben.
 

Wat kan je allemaal vinden 

Goed voedsel voor de inwendige mens

Church opnames - iedere zondag vers brood

Onze preken die op zondag worden gegeven kun je hier terug beluisteren. Een ware schat aan Bijbelse inzichten over verschillende hedendaagse topics. Feet of Light kent een aantal verschillende sprekers die regelmatig betrokken en hun passie en kleur tot uiting brengen. 

BEAM - Bijbelstudies door de weeks

Vindt hier Bijbels onderwijs over allerlei onderwerpen. De Bijbel zegt duidelijk dat geloof komt door het horen van het Woord van God (Christus). Het Woord van God wordt vergeleken met zaad. Dat dient de aarde (beeld van jouw hart) in te gaan voordat het vrucht kan dragen.

Series over bepaalde onderwerpen

Sommige onderwerpen vragen veel meer uitleg en ook herhaling of belichting vanuit verschillende hoeken. Preken en of Bijbelstudies staan altijd op zichzelf maar zijn dan deel van een serie. Een serie gaat dan wel over hetzelfde onderwerp. Feet of Light heeft al een aantal gave series voor je klaar staan.  

Goede boeken

Leaders are readers. Over bepaalde onderwerpen worden boeken geschreven om jou te helpen iets beter te begrijpen en dat toe te passen in je leven. We bevelen alleen boeken aan waarvan we zelf weten en geloven dat ze effect in je leven gaan hebben. Soms ervaren mensen het lezen van de Bijbel als lastig, moeizaam, waar moet ik beginnen. Boeken kunnen daarbij helpen en of bepaalde onderwerpen goed uitlichten. Boeken zullen nooit de Bijbel vervangen, daar is de Bijbel een te mooi boek voor. 

Aanbiddingsmuziek

Onze preken die op zondag worden gegeven kun je hier terug beluisteren. Een ware schat aan Bijbelse inzichten over verschillende hedendaagse topics. Feet of Light kent een aantal verschillende sprekers die regelmatig betrokken en hun passie en kleur tot uiting brengen. 

Feet of Light

Is gevestigd in Boxmeer (Land van Cuijk)

We komen elke zondag om 10.30 uur samen in de aula van de Weijer, de Raetsingel 1 in Boxmeer. Check wel altijd even onze agenda.

  KVK-nummer: 86475347
RSIN: 863980466
IBAN NL23INGB 0398665338
   Stichting Feet of Light Ministries  

Stichting Feet of Light heeft een ANBI status 

Mail ons met een vraag, klik op het icoon