© Yourbrand

Delen

Ik heb je bestemd tot een licht voor alle volken, om redding te brengen tot aan de uiteinden van de aarde
- Handelingen 13:47 -

De Bijbel zegt dat de waarheid, en niets anders dan de waarheid, je zal vrijmaken. Vrijmaken waarvan vraag je je misschien af? Van een zondig bestaan, gebondenheid, ziekten, angsten, tekorten, schuld en schaamte en nog veel meer. Maar bovenal van het leven in een wereld zonder God en zonder hoop.

Wanneer je waarheid ontvangt, dan heb je hier een openbaring over gekregen. Dat is een diep besef in je hart dat wat God zegt echt waar is. Met deze openbaring, komt er geloof in je hart. Door te luisteren naar goede prediking worden leugens ontmaskerd en kun je groeien in de persoon die God heeft bedoeld; de nieuwe mens. Eigenlijk in wie je werkelijk bent.

FOL biedt niet alleen eigen materiaal aan, maar juist ook van andere bedieningen. We staan achter het materiaal wat je op onze website kunt vinden.
 

Boeken van Frontrunners

Tom de Wal heeft al 8 boeken geschreven over Bijbelse onderwerpen. Zijn boeken geeft hij gratis weg. Frontrunners gelooft dat dit een manier is om de boeken zoveel mogelijk bij mensen te krijgen en iedere obstakel weg te nemen. Zijn boeken lezen gemakkelijk, zijn krachtig, verfrissend en brengen geloof aan. Klik hier voor de boeken en hoe te bestellen.
Bekijk de boeken 

Diverse aanbiddingsliederen

Ben je op zoek naar mooie, krachtige aanbiddingsnummers? Kijk dan even hier. Het is een selectie van zowel Nederlandse als Engelstalige nummers. 

We geloven dat de liederen je zullen opbouwen en helpen om God te aanbidden en je hart op te zetten voor Hem.
Bekijk het aanbod 

Feet of Light

Is gevestigd in Boxmeer (Land van Cuijk)

We komen elke zondag om 10.30 uur samen in de aula van de Weijer, de Raetsingel 1 in Boxmeer. Check wel altijd even onze agenda.

  KVK-nummer: 86475347
RSIN: 863980466
IBAN NL23INGB 0398665338
   Stichting Feet of Light Ministries  

Stichting Feet of Light heeft een ANBI status 

Mail ons met een vraag, klik op het icoon