© Yourbrand

Delen

                               Welkom
Bij Feet of Light Ministries (FOL).


Onze passie is eigenlijk heel eenvoudig: "Mensen kennis laten maken met Jezus Christus als de Zoon van God en ze toe te rusten en te leren wandelen in hun nieuwe identiteit"

Onze tweede passie is dat we onderwijs willen geven gebaseerd op het Woord van God. Onderwijs in de breedste zin van het woord.
Het doel van ons onderwijs is om mensen in de glorieuze vrijheid te brengen die alleen door en in Christus gevonden kan worden. We behandelen onderwerpen die vandaag de dag ook actief zijn die gaan over het leven.

Jezus is het ware licht dat naar deze wereld is gekomen. Het schijnt juist in onze duisternis die vaak zo hopeloos is. De Bijbel zegt dat de schapen van de Heer Zijn stem kennen. Ze kennen de Herder als iemand die zijn leven voor hen over heeft, hen verzorgt, beschermt en veilig houdt. Zijn liefde is tot het uiterste gegaan!

Ben je hier nieuw

Veel mensen hebben behoefte aan echtheid, diepgang en willen weten hoe zit het nu precies? Ze zijn zoekende naar een plek van leven een plek om heel te worden, bestemming te vinden. We zeggen dan: Welkom. 

Ontdek wie wij zijn

Ben je benieuwd wie we zijn en wil je meer over ons weten, bijvoorbeeld wat we geloven en wat onze DNA is?  Lees dan snel verder

En natuurlijk wat we doen

We willen je graag helpen door het aanbieden van events, cursussen, trainingen, en  door celebration-zondagen te organiseren,  mooie worship-avonden, kijk hier verder

EVENTS 

OOST-BRABANT & NOORD-LIMBURG

FOL - Podcast

Je kan hier allerlei onderwijs vinden en beluisteren

Media library

Luister en ontdek de schoonheid wie Jezus is. Het gaat tenslotte allemaal om hem. We raken niet uitgesproken over Jezus en het onderwijs wat ons steeds weer versterkt. 
Je kan de laatste studies vinden, series over bepaalde onderwerpen en lekker luisteren op je eigen tijd. 
De Bijbel zegt dat geloof groeit door te luisteren naar het Woord van God. Alle media bestanden van FOl zijn hier te vinden. 

Namens FOL - veel luister plezier

Feet of Light

Is gevestigd in Boxmeer (Land van Cuijk)

We komen elke zondag om 10.30 uur samen in de aula van de Weijer, de Raetsingel 1 in Boxmeer. Check wel altijd even onze agenda.

  KVK-nummer: 86475347
RSIN: 863980466
IBAN NL23INGB 0398665338
   Stichting Feet of Light Ministries  

Stichting Feet of Light heeft een ANBI status 

Mail ons met een vraag, klik op het icoon