© Yourbrand

Delen

En hoe zullen zij prediken, indien zij niet gezonden worden? Zoalss geschreven staat: Hoe liefelijk zijn de voeten van degenen, die vrede verkondigen, degenen die het goede nieuws verkondigen.
- Romeinen 10:15 -

Om ergens goed in te worden, trainen mensen soms heel hard. Soms wijden ze hun hele leven hieraan. Ze hebben maar 1 doel voor ogen; de wedstrijd winnen die ze al jaren voor ogen hebben. Ze dromen van dat ene moment om de beker vast te houden en zichzelf kampioen te mogen noemen. Alles in hun leven staat opgelijnd met dat ene doel. 

Gelovigen gaan echter vaak zonder wapenuitrusting de strijd aan met de vijand. We denken dat als we tot geloof zijn gekomen, we iedere geestelijke strijd aankunnen. Helaas is dat niet het geval. Als je net tot geloof bent gekomen, ben je nog als een geestelijke baby. We moeten groeien en toegerust worden en de wandeling aangaan om geestelijke patronen te leren en dit op de juiste manieren toe te passen en zo tot volwassen en krachtige Christenen te groeien die hun identiteit én autoriteit kennen.

Trek daarom de wapenrusting Gods aan, om weerstand te kunnen bieden in de boze dag en om, uw taak geheel vervuld hebbende, stand te houden. Efeziërs 6.13

De Apostel Paulus liep zelf als het ware in een wedstrijd met het doel de wedloop goed af te ronden. Hij wist precies waar hij mee bezig was en wat zijn taak en doel was. Voordat Paulus door God gebruikt werd, was hij eerst 13 jaar(!) apart gezet om de genade en openbaring van de geheimenissen van Jezus Christus te ontdekken doordat God Hem dit zelf liet zien. Uiteindelijk zegt hij dit:

Maar ik heb de goede strijd gestreden, de wedloop volbracht, het geloof behouden. Nu wacht mij de erekrans van de gerechtigheid, die de Heer, de rechtvaardige rechter, aan mij zal geven op de grote dag; en niet alleen aan mij, maar aan allen die naar zijn komst hebben uitgezien.
2 Timoteüs 4:7-8

Belangrijk is dat wij de wedloop goed lopen en over de streep komen. Dat we het plan wat God heeft voor ons leven tot een goed einde brengen en het geloof behouden. 
 

Trainingen

Informeer waneer er weer nieuwe trainingen starten

Alpha

 organiseert
Meer informatie

Fundamenten 

Jij als gelovige mag een goed en stevig fundament krijgen. Veel christenen hebben nog nooit een fundament laten bouwen in hun leven en gaan vaak met iedere wind van leer heen en weer. Wil je gezond, krachtig en heersen in dit leven.. en of opnieuw verfrist worden, dan is deze training helemaal iets voor jou. 
Meer informatie

Gods stem verstaan & profeteren

God is een sprekende God. Hij wil met ons communiceren. De belofte in de Bijbel is dat Zijn schapen de stem van de Herder zullen (her)kennen. God wil ons Zijn verlangens en plannen kenbaar maken zodat wij in Zijn goede werken kunnen wandelen en op onze bestemming zullen komen. Daar waar Hij ons voor roept, bekwaam maakt en uitzendt. 
Lee
Meer informatie

Bijbelschool

Frontrunners heeft een geweldige Bijbelschool opgezet die je parttime, fulltime en zelfs online kan volgen. Studenten noemen de Bijbelschool: Van goud! Je leert enorm veel en wordt krachtig geactiveerd om in geloof te bewegen. We raden daarom iedereen aan deze Bijbelschool te gaan volgen als onderdeel van jouw eigen persoonlijke groei. Het zal letterlijk je leven op zijn kop zetten. 
Meer informatie

BIJBELSCHOOL.TV

Op één platform de complete driejarige parttime bijbelschool van Frontrunners in 150+ videolessen met hand-outs en reflectievragen. Via www.bijbelschool.tv is al dit onderwijs ook op afstand te volgen!
Meer informatie

Feet of Light

Is gevestigd in Boxmeer (Land van Cuijk)

We komen elke zondag om 10.30 uur samen in de aula van de Weijer, de Raetsingel 1 in Boxmeer. Check wel altijd even onze agenda.

  KVK-nummer: 86475347
RSIN: 863980466
IBAN NL23INGB 0398665338
   Stichting Feet of Light Ministries  

Stichting Feet of Light heeft een ANBI status 

Mail ons met een vraag, klik op het icoon