© Yourbrand

Delen

“Hoe welkom is de vreugdebode die over de bergen komt aangesneld, die vrede aankondigt en goed nieuws brengt, die redding aankondigt en tegen Sion zegt:
‘Je God is koning!’
- Jesaja 52:7 -

Frontrunners heeft een parttime, online en fulltime Bijbelschool en een Kingdom Business School. Ontdek Gods plan en wordt toegerust voor jouw bestemming!
 

Parrtime Bijbelschool

1 avond in de week

Geheel gratis 

Volg gratis de levensveranderende parttime Bijbelschool van Frontrunners. Iedere maandagavond, m.u.v. de vakanties, les van krachtige en inspirerende docenten. Totaal 50 levensveranderende lessen, onderverdeeld in 9 modules zoals: Leven als nieuwe schepping, leven in de kracht & aanwezigheid van de Heilige Geest, leven uit geloof, genezing & gezondheid, etc.  Na het volgen van de Bijbelschool: 

Weet je wie je bent in Christus
Heb je een vernieuwd denken
Kan je Gods stem verstaan
Weet je wat jouw taak en roeping is in Gods Koninkrijk
Wandel je in autoriteit
Heb je krachtig en overwinnend geloof
Begrijp je hoe effectief bidden werkt
Kan je bidden voor zieken en demonen uitdrijven
Begrijp en functioneer je in de gaven van de Geest

 

Kijk hieronder het Kerst promotie filmpje

Leven uit verlossing
In deze module leer je wat het inhoudt om te leven als Nieuwe Schepping en wat alle zegeningen zijn die daarbij horen.

De Heilige Geest
In deze module leer je wie de Heilige Geest is, hoe je Zijn stem kan verstaan, hoe je kan functioneren in de gaven en vrucht van de Geest en hoe je kan leven uit Zijn tegenwoordigheid. 

Geloof & overwinning

Alles is mogelijk voor de gene die gelooft (Mark.9:23). In deze module leer je hoe jij Gods beloftes kan ontvangen door je geloof te gebruiken en hoe je kan groeien in geloof. 

Gebed & aanbidding
In deze module leer je om krachtig en effectief te bidden en wat de kracht van aanbidding is. 

Voorziening & voorspoed
Leer om God als bron in je leven te hebben zodat je altijd leeft vanuit Zijn voorziening en voorspoed. In deze module behandelen we Gods principes om te leven onder Zijn zegen.

Roeping & bediening
In deze module leer je wat jouw roeping is en welke bediening God jou heeft gegeven. Na deze module weet jij wat jouw plek is in Gods Koninkrijk. 

Het Oude & Nieuwe Testament
In deze module leer je de achtergrond en de inhoud van de Bijbelboeken, zodat wanneer jij jouw Bijbel leest, je echt de unieke waarde van ieder boek begrijpt en het maximale eruit haalt. 

Voor meer informatie, tijden, wanneer er weer een Bijbelschool start etc verwijzen we je graag naar de website van Frontrunners zelf.
Meer informatie
 

Feet of Light

Is gevestigd in Boxmeer (Land van Cuijk)

We komen elke zondag om 10.30 uur samen in de aula van de Weijer, de Raetsingel 1 in Boxmeer. Check wel altijd even onze agenda.

  KVK-nummer: 86475347
RSIN: 863980466
IBAN NL23INGB 0398665338
   Stichting Feet of Light Ministries  

Stichting Feet of Light heeft een ANBI status 

Mail ons met een vraag, klik op het icoon