© Yourbrand

Delen

Ik heb je bestemd tot een licht voor alle volken, om redding te brengen tot aan de uiteinden van de aarde
- Handelingen 13:47 -

Het is nodig dat mensen worden toegerust nadat ze tot geloof zijn gekomen. Groeien in geloof en het geestelijke leven omarmen, doe je niet van de ene op de andere dag. De Bijbel spreekt over 'discipelschap', 'volgeling' worden van Jezus. We leren van elkaar, we kijken naar voorbeelden van mensen die verder op de weg zijn en naar onze eigen wandeling met God.

We geven onderwijs en maken dit praktisch zodat je dit kunt toepassen in het dagelijkse leven. We geloven dat mensen zelf een relatie met God kunnen hebben en groeien in en naar het beeld van Jezus Christus. We helpen elkaar op weg, zijn een voorbeeld in goede werken. 


We geloven in de kracht van samenwerken en de tools/middelen gebruiken waar anderen beter in zijn en wat goed is om in te zetten. Hierin zal FOL faciliteren en samenwerkingen zoeken met andere partners, bedieningen en of gemeentes.

Onze missie is dat wij mensen in hun kracht laten komen, om te gaan doen wat God als plan voor hun leven in deze tijd heeft gegeven en dit te gaan uitdragen. Dit kan alleen door gezonde geestelijke patronen toe te passen. We zijn ons bewust van de hoeveelheid informatie die te vinden is op het Internet maar helaas ook bewust van de hoeveelheid onzin waarmee sommige zaken gepaard gaan. 


U toerusten met al het goede, zodat u zijn wil kunt doen. Moge God in ons datgene tot stand brengen wat Hem welgevallig is, door Jezus Christus, aan wie de eer toekomt, tot in alle eeuwigheid. Amen. - Hebreeën 13:21
 

Waarheid

zal je pas echt vrijmaken!

De Bijbel zegt dat de waarheid je zal vrijmaken en niets anders dan de waarheid.  Vrijmaken waarvan vraag je misschien af? Van een zondig bestaan (je doel missen), van angsten, tekorten, schuld en schaamte, van een wereld die leeft zonder hoop, zonder God, een wereld die oordeelt, waarin jij misschien jezelf oordeelt of anderen. De Bijbel zegt dat God liefde is. Hij is liefde in Zijn natuur. De goddelijke natuur is er dus eentje van liefde. Alles wat God doet en zegt komt vanuit die natuur van liefde voort.

Wanneer je waarheid ontvangt dan komt dat doordat je hierover een openbaring krijgt, en met de openbaring komt er ook geloof bij. Door te luisteren naar goede prediking worden leugens ontmaskerd en kun jij groeien in de persoon die God heeft bedoelt, de nieuwe mens. Eigenlijk in wie jij werkelijk bent.

FOL biedt niet alleen eigen materiaal aan maar juist ook van andere bedieningen. Daarmee eren we wat God hen heeft gegeven tot opbouw van Zijn lichaam en eren wij God.
 

Preken & Studies

Vindt hier Bijbels onderwijs over allerlei onderwerpen. De Bijbel zegt duidelijk dat geloof komt door het horen van het Woord van God (Christus). Luisteren naar predeking die gezalfd is (inspiratie en kracht van de Heilige Geest), is wat wij geestelijke mensen nodig hebben. Het Woord van God wordt vergeleken met zaad. Dat dient de aarde (beeld van jouw hart) in te gaan voordat het vrucht kan dragen.
Bekijk de studies

Boeken & Muziek

Leaders are readers. Hier vind je boeken waarvan wij geloven dat deze je enorm zullen helpen in je geestelijke groei. Boeken van diverse schrijvers. Boeken kunnen namelijk dieper op een bepaald onderwerp ingaan. Je kunt de boeken op je eigen tempo lezen, aantekeningen maken en nog eens herlezen.  
Bekijk de boeken

Training & Cursusen

Hier vind je allerlei soorten trainingen die door de partners of door FOL worden gegeven. Frontrunners geeft o.a. de online Bijbelschool, de Kingdom Businesschool. House of Miracles geeft training in bevrijdingen. Je bent het waard om in jezelf te investeren. laat je toerusten met de juiste materialen, bereid jezelf voor op je taak en plek in de wijngaard.
Bekijk het aanbod. 

Feet of Light

Is gevestigd in Boxmeer (Land van Cuijk)

We komen elke zondag om 10.30 uur samen in de aula van de Weijer, de Raetsingel 1 in Boxmeer. Check wel altijd even onze agenda.

  KVK-nummer: 86475347
RSIN: 863980466
IBAN NL23INGB 0398665338
   Stichting Feet of Light Ministries  

Stichting Feet of Light heeft een ANBI status 

Mail ons met een vraag, klik op het icoon