© Yourbrand

Delen

Bedankt voor je aanmelding

Je krijgt zo snel mogelijk de aanmeldingsbrief in je postvak. Check ook even regelmatig de spambox zodat je zeker weet dat je de brief ontvangen hebt

In de tussentijds nog een paar tips die je mogelijk goed kunnen helpen:

Bestel de boeken van Frontrunners/Tom de Wal. Deze zijn geheel gratis en je betaalt alleen de verzendkosten. Deze boeken geven een enorme hoeveelheid inzichten en je kunt ze op je eigen tempo lezen.

Kijk naar studies van Frontrunners op YouTube, daar staat een schat aan geloofsopbouw en informatie om je verder op weg te helpen. 

Informeer naar de online Bijbelschool van Frontrunners. Deze Bijbelschool kun je op eigen snelheid en tijd volgen.  
 

Bijbelschool.TV

Tegenwoordig is thuiswerken en thuis studeren heel normaal geworden. Het lukt niet iedereen om een studie op locatie te volgen ook door de afstand. Frontrunners heeft daar een oplossing voor gevonden namelijk de online Bijbelschool. Bekijk de folder voor meer informatie. 

klik hier voor de Folder-afstandsonderwijs-klein.pdf (bijbelschool.tv)

Genezing is de wil van God

Genezing is misschien wel het meest besproken onderwerp uit de Bijbel. Dood en ziektes lijken bij het leven te horen. Het hart van God (Zijn wil) is echter dat wij in gezondheid zouden leven tot het moment dat we van dit leven overgaan naar het volgende. Lees hierover en probeer wat je hebt gehoord en of wat je hierover heb bedacht, los te laten en je opnieuw te laten inspireren door de kracht en passie van God voor mensen. Ziekte is een gevangenis! Ziekte bindt mensen en ontneemt hen hun vrijheid. Lees en leer ook over hoe je gezond kunt blijven.
Klik hier om te bestellen.

De Heer zegent jou

Luister naar dit lied waarin de zegen van de Heer over jou wordt gezongen. Laat de woorden rustig inzinken. Hij geeft jou vrede! Ja zelfs nu in een wereld die steeds verder afglijdt en waar angst en onrust de boventoon voeren. Dan is daar de Heer, altijd! 

Heer ik heb u nodig

Aan de andere kant roept mijn ziel om hulp. Hulp om door dit leven door te komen om een toekomst te zien, geloof en hoop te houden. Mijzelf vasthouden aan iets wat onwankelbaar en groter zal zijn. Aan Hemzelf! 

Feet of Light

Is gevestigd in Boxmeer (Land van Cuijk)

We komen elke zondag om 10.30 uur samen in de aula van de Weijer, de Raetsingel 1 in Boxmeer. Check wel altijd even onze agenda.

  KVK-nummer: 86475347
RSIN: 863980466
IBAN NL23INGB 0398665338
   Stichting Feet of Light Ministries  

Stichting Feet of Light heeft een ANBI status 

Mail ons met een vraag, klik op het icoon