Delen

Bedankt voor je e-mail

We doen onze best om je zo snel te voorzien van een antwoord. Dank voor je geduld.  

In de tussentijds Hier nog een paar tips die je mogelijk goed kunnen helpen:

Bestel de boeken van Frontrunners/Tom de Wal. Deze zijn geheel gratis en je betaald slechts de verzendkosten. Deze boeken geven een enorme hoeveelheid inzichten en je kan ze op je eigen tempo lezen.

Kijk naar studies van Frontrunners op YouTube, daar staat een schat aan geloofsopbouw, informatie om je verder op weg te helpen. 

Informeer naar de online Bijbelschool van Frontrunners. Kan je op eigen snelheid en tijd volgen.  
 

Bijbelschool.TV

Tegenwoordig is thuiswerken en ook thuis studeren heel normaal geworden. Het lukt niet iedereen om een studie op locatie te volgen, ook gezien de afstand. Frontrunners heeft daar een oplossing voor gevonden namelijk de online Bijbelschool. Bekijk de folder voor meer informatie. 

klik hier voor de Folder-afstandsonderwijs-klein.pdf (bijbelschool.tv)

Genezing is de wil van God

Genezing is misschien wel het meest besproken onderwerp uit de Bijbel. Dood en ziektes lijken bij het leven te horen. Het hart van God (Zijn wil) is echter dat wij in gezondheid zouden leven tot het moment dat we van dit leven overgaan naar het volgende. Lees hierover en probeer wat je hebt gehoord en of wat je hierover heb bedacht, los te laten en je opnieuw te laten inspireren door de kracht en passie van God voor mensen. Ziekte is een gevangenis! Ziekte bindt mensen en ontneemt hen hun vrijheid. Lees en leer ook over hoe je gezond kunt blijven.
Klik hier om te bestellen.

De Heer zegent jou.

Luister naar dit lied waarin de zegen van de Heer over jou wordt gezongen. Laat de woorden rustig inzinken. Hij geeft jou vrede! Ja zelfs nu in een wereld die steeds verder afglijdt. Waar angst en onrust de boventoon voeren. Echter dan is daar de Heer nog altijd. 

Heer ik heb u nodig

En aan de andere kant roept mijn ziel om hulp. Hulp om door dit leven door te komen om een toekomst te zien, geloof en hoop te houden. Mij zelf vasthouden aan iets wat onwankelbaar zal zijn. 

Feet of Light

Is gevestigd in Oost-Brabant. 
Boxmeer

Mail ons met een vraag, klik op het icoon