© Yourbrand

Delen

Bedankt voor je e-mail

We doen onze best om je zo snel te voorzien van een antwoord. Dank voor je geduld.  

In de tussentijd hier nog een paar tips die je mogelijk goed kunnen helpen:

Bestel de boeken van Frontrunners/Tom de Wal. Deze zijn gratis, je betaalt alleen de verzendkosten. Deze boeken geven een enorme hoeveelheid inzichten en je kunt de boeken in eigen tempo lezen.

Kijk naar studies van Frontrunners op YouTube, daar staat een schat aan geloofsopbouw, informatie om je verder op weg te helpen. 

Vanaf januari 2024 start op de maandagavond de parttime Bijbelschool van Frontrunners in Boxmeer op de maandagavonden.Hou onze website in de gaten voor meer informatie en om je in te schrijven. 
Je kunt ook online de parttime Bijbelschool van Frontrunners volgen. Neem voor verder informatie even contact met hen op via www.frontrunners.com/nl/contact.
 

Genezing is de wil van God

Genezing is misschien wel het meest besproken onderwerp uit de Bijbel. Dood en ziektes lijken bij het leven te horen. Het hart van God (Zijn wil) is echter dat wij in gezondheid zouden leven tot het moment dat we van dit leven overgaan naar het volgende. Lees hierover en probeer wat je hebt gehoord en of wat je hierover heb bedacht, los te laten en je opnieuw te laten inspireren door de kracht en passie van God voor mensen. Ziekte is een gevangenis! Ziekte bindt mensen en ontneemt hen hun vrijheid. Lees en leer ook over hoe je gezond kunt blijven.
Klik hier om te bestellen.

De Heer zegent jou

Luister naar dit lied waarin de zegen van de Heer over jou wordt uitgezongen. Laat de woorden rustig inzinken. Hij geeft jou vrede! Ja, zelfs nu in een wereld die steeds verder afglijdt en waar angst en onrust de boventoon voeren. De  Heer is met je en Hij is bij je.  

Heer ik heb u nodig

Mijn ziel roept om hulp. Hulp om door dit leven door te komen en om een toekomst te blijven zien en geloof en hoop vast te houden. Mijzelf vasthouden aan iets wat onwankelbaar is, Jezus Zelf.

Feet of Light

Is gevestigd in Boxmeer (Land van Cuijk)

We komen elke zondag om 10.30 uur samen in de aula van de Weijer, de Raetsingel 1 in Boxmeer. Check wel altijd even onze agenda.

  KVK-nummer: 86475347
RSIN: 863980466
IBAN NL23INGB 0398665338
   Stichting Feet of Light Ministries  

Stichting Feet of Light heeft een ANBI status 

Mail ons met een vraag, klik op het icoon