© Yourbrand

Delen

GEFELICITEERD!

Wat goed en geweldig dat je een keuze voor Jezus hebt gemaakt. Dit is het beste wat je ooit hebt gedaan.

Dit is de eerste dag van je eeuwige leven. Het leven is niet zomaar een leven, nee het is het leven uit God zelf. Het is het hemelse geestelijke leven, God is het leven zelf. Uit Hem komt al het leven voort. God is ook oneindig dus het leven uit Hem is op deze manier ook oneindig. De Hemel viert feest over elke zondaar die tot inkeer komt!

Zijn nu al je uitdagingen en problemen opgelost, op het moment dat je tot geloof bent gekomen? Nee, dat niet, maar er is in de basis wel iets wezenlijks veranderd. Jouw oude 'ik' is met Christus gestorven en je nieuwe 'ik' gaat leren om te leven samen met Jezus en hoe Hij naar zaken kijkt. Patronen en oude manieren verdwijnen en je verandert steeds meer naar Zijn beeld. Je gaat overwinning zien op gebieden die lastig of zelfs onmogelijk leken. Je leert afhankelijk te zijn van Hem die het leven is en alle wijsheid en kracht bezit. Hij heeft geloof in jou dat je op de plek van bestemming zult komen. De plek waar jij oorspronkelijk door God voor gemaakt bent en wat je hier op aarde mag gaan uitleven. 

Koop een Bijbel als je deze nog niet hebt. Als je er geen een kan kopen, laat dat dan aan ons weten, dan zorgen wij voor een Bijbel. 

Waar moet ik dan beginnen met lezen? 
Begin niet aan het begin of aan het einde..De Bijbel is niet een 'normaal' boek. Begin met het evangelie van Marcus te lezen, slechts 16 hoofdstukken. Vraag de Geest van God je te helpen met lezen en duidelijk te maken wat je leest. Lees daarna Lucas, dan Johannes, dan Handelingen, lees dan Mattheus en dan de brieven aan de gemeentes. Lees de psalmen, de Spreuken, lees Genesis en daarna andere boeken.   

Bestel de boeken van Frontrunners/Tom de Wal. Deze zijn gratis en je betaalt alleen de verzendkosten. Deze boeken geven een enorme hoeveelheid inzichten en je kunt ze op je eigen tempo lezen. Hieronder vind je een aanrader over: Identiteit.

Kijk naar studies van Frontrunners op YouTube, daar staat een schat aan geloofsopbouw en informatie om je verder op weg te helpen. 

Informeer naar de online Bijbelschool van Frontrunners. Deze Bijbelschool kun je op eigen snelheid en tijd volgen.  

Je nieuwe geestelijke mens die uit God geboren is, heeft voedsel nodig. Dit voedsel is geestelijk. Volg Bijbelstudies, luister preken, sluit je aan bij andere gelovigen, wees bereid tot dienstbaarheid en pas gaven toe, heb intimiteit met de Heer in alles wat je doet. Laat het nooit een routine worden of een dogma of een traditie. De relatie met God is levend en nieuw en fris, iedere dag. 
 

Je nieuwe identiteit

Heb je wel eens nagedacht over de Bijbelteksten die ons oproepen om op Jezus te gaan lijken, te wandelen zoals Hij of om dezelfde wonderen als Hij te doen? Veel christenen hebben moeite om deze teksten te geloven en uit te leven, omdat ze voornamelijk gericht zijn op hun natuurlijke identiteit en zich niet bewust zijn van hun bovennatuurlijke identiteit die ze in Christus ontvangen hebben. Dit boek is een aanrader om te groeien in jouw bovennatuurlijke identiteit, kracht en autoriteit in Christus!
Klik hier om te bestellen.

Modules

Tegenwoordig is thuiswerken en thuis studeren heel normaal geworden. Het lukt niet iedereen om een studie op locatie te volgen ook gezien de afstand. Frontrunners heeft daar een oplossing voor gevonden namelijk de online Bijbelschool. Bekijk de folder voor meer informatie. 

klik hier voor de Folder-afstandsonderwijs-klein.pdf (bijbelschool.tv)

De Heer zegent jou

Luister naar dit lied waarin de zegen van de Heer over jou wordt gezongen. Laat de woorden rustig inzinken. Hij geeft jou vrede! Ja zelfs nu in een wereld die steeds verder afglijdt. Waar angst en onrust de boventoon voeren. Daar is de Heer, altijd. 

God zijn aanwezigheid

Laat je bemoedigen door dit prachtige lied. God heeft al het goede gemaakt. Hij wil graag bij mensen zijn, ook bij jou. Zijn heerlijkheid en glorie zijn dan merkbaar aanwezig. Laat je vullen door Hem!

Feet of Light

Is gevestigd in Boxmeer (Land van Cuijk)

We komen elke zondag om 10.30 uur samen in de aula van de Weijer, de Raetsingel 1 in Boxmeer. Check wel altijd even onze agenda.

  KVK-nummer: 86475347
RSIN: 863980466
IBAN NL23INGB 0398665338
   Stichting Feet of Light Ministries  

Stichting Feet of Light heeft een ANBI status 

Mail ons met een vraag, klik op het icoon