© Yourbrand

Delen

Aanmelden

We vinden het zo leuk dat je je wilt aanmelden. Hiermee krijgen we een indruk over het aantal personen en verlangen om snel te starten met elkaar  

Upcoming Events

Zie hieronder al onze komende events. Voor een overzicht van de Beams klik dan hier.

Beam avonden

God echt leren kennen!

Tijdens de beam avonden gaan we vanuit de Bijbel onderwerpen bespreken / uitleggen en vragen beantwoorden.

Wat voor onderwerpen kun je op zo'n avond verwachten?

Wil jij weten en ervaren wie God echt is en wat redding inhoudt? Waarom God Jezus stuurde en waarom Hij moest sterven aan een kruis?  Wat het effect is van Zijn dood en opstanding? Wat zonde, veroordeling en schuld is en of je dit kunt afkopen? Waarom God een boom van kennis van goed en kwaad plantte in een volmaakte hof? Wat de oorsprong van het kwaad is? Wie de duivel is? Wat gevallen engelen zijn? Wat demonen zijn? 

God wil zichzelf laten kennen als Vader! Hij zoekt geen religie, maar wil een relatie met jou. God is liefde, leven en licht en hij heeft ons zijn eigen Zoon Jezus gegeven om door Jezus in relatie te kunnen komen met God. Jezus is de weg, de waarheid en het leven. De weg naar het Vaderhart van God.

We willen aandacht geven aan de heilige Geest en de gaven van de Geest. We gaan het hebben over dopen en opnieuw geboren worden. Over spreken in tongentaal. Over bevrijding/uitdrijving vandaag de dag. Hoe zit dat dan? En zijn er nog wonderen/tekenen....en wil God vandaag de dag nog steeds genezen?

Je hoort de laatste tijd veel over 'de opname' van de gemeente voordat de grote verdrukking komt. Wat is dit precies? Het komende duizendjarige vrederijk? We zien een wereld die steeds meer vrijheid aan het inleveren is door ziekte, honger en gebrek. Controle en angst voeren bij veel mensen de boventoon. God heeft daar een antwoord op: Jezus Christus en die gekruisigd!

In Brabant en Limburg zie je op diverse plekken bij binnenkomst van een dorp of stad Jezus hangen aan een kruis. Super om eraan herinnerd te worden dat Hij voor ons gestorven is, maar nog veel krachtiger om te ontdekken dat Hij leeft, dat Hij handelt, dat Hij aan het kruis een geweldig werk heeft volbracht wat wij mogen ontdekken én uitwandelen samen met Hem.


Er zal op deze inspiratieavonden ruimte zijn om vragen te stellen. Vragen die je misschien altijd al had willen stellen. Inzicht verkrijgen en openbaring ontvangen over God en het Woord van God. We weten zeker dat dit je leven zal veranderen en ook enorm zal verrijken. We zeggen niet dat we alle antwoorden hebben, maar we hebben wel Gods Woord en zijn Geest en daarmee komen we een heel eind.

Eens leefde u zonder hoop en zonder God in deze wereld.
Efeziërs 2:12

Ik wil graag meedoen, leuk!

Schrijf je dan in zodat we je op de hoogte kunnen houden van de laatste informatie en we gaan uit van een beperkte aantal mensen. Dit om vooral ervoor te zorgen dat er gesprekken en vragen kunnen worden gesteld zodat iedereen ook goed aan bod kan komen.

Bijbelschool.TV

Vandaag de dag is thuiswerken en ook studeren heel normaal aan het worden. Het lukt niet iedereen om een studie op locatie te volgen zeker gezien de afstand. Frontrunners heeft daar een oplossing voor gevonden namelijk de online Bijbelschool. Bekijk de folder voor meer informatie. 

klik hier voor de Folder-afstandsonderwijs-klein.pdf (bijbelschool.tv)

Genezing is de wil van God

Genezing is misschien wel het meest besproken onderwerp uit de Bijbel. Dood en ziektes lijken bij het leven te horen. Het hart van God (Zijn wil) is echter dat wij in gezondheid zouden leven tot het moment dat we van dit leven overgaan naar het volgende. Lees hierover en probeer wat je hebt gehoord en of wat je hierover heb bedacht, los te laten en je opnieuw te laten inspireren door de kracht en passie van God voor mensen. Ziekte is een gevangenis! Ziekte bindt mensen en ontneemt hen hun vrijheid. Lees en leer ook over hoe je gezond kunt blijven.
Klik hier om te bestellen.

Feet of Light

Is gevestigd in Boxmeer (Land van Cuijk)

We komen elke zondag om 10.30 uur samen in de aula van de Weijer, de Raetsingel 1 in Boxmeer. Check wel altijd even onze agenda.

  KVK-nummer: 86475347
RSIN: 863980466
IBAN NL23INGB 0398665338
   Stichting Feet of Light Ministries  

Stichting Feet of Light heeft een ANBI status 

Mail ons met een vraag, klik op het icoon