© Yourbrand

Delen

DOWNLOADS

Hier vindt je de documenten die je kunt downloaden m.b.t. trainingen en cursussen.  

We stellen het materiaal voor de cursisten beschikbaar zodat je dit ook op een later moment opnieuw kan downloaden.  
 

Fundamenten

downloads hieronder

Les 1

Laat de gerechtigheid, die van God zelf is je fundament zijn. God is goed, en rechtvaardig. Hij spreekt recht en is ook rechter. God laat zijn goedheid aan ons zien.

Download . PDF

Les 2

Jezus als de hoeksteen van het fundament. En waarop een gebouw komt te staan gemaakt met levende bouwstenen.

Download hier les 2.

Deel 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis.

Meer lezen

Deel 4

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis.

Meer lezen

Terug naar home

Hmmm.. kennelijk gaat er iets niet goed. Check aub even of de juiste URL is gebruikt...en of anders laat het ons even weten via het contactformulier.

Genezing is de wil van God

Genezing is misschien wel het meest besproken onderwerp uit de Bijbel. Dood en ziektes lijken bij het leven te horen. Het hart van God (Zijn wil) is echter dat wij in gezondheid zouden leven tot het moment dat we van dit leven overgaan naar het volgende. Lees hierover en probeer wat je hebt gehoord en of wat je hierover heb bedacht, los te laten en je opnieuw te laten inspireren door de kracht en passie van God voor mensen. Ziekte is een gevangenis! Ziekte bindt mensen en ontneemt hen hun vrijheid. Lees en leer ook over hoe je gezond kunt blijven.
Klik hier om te bestellen.

Heilig is de Heer 

Het woordje 'heilig' betekent apart gezet. God zegt: Wees heilig, want Ik ben Heilig. Heilig is pure zuiverheid, geen spoortje van duisternis, geen grammetje zonde. Nee, heilig is schitterend en volmaakt!

I Stand in awe with you

Onder de indruk komen van wie God is. Zien op Zijn goedheid, Zijn heiligheid, Zijn liefde, Zijn kracht en Zijn wonderbaarlijke werken. 

Forgive Me

Donna Summer heeft gekozen voor Jezus Christus tijdens haar leven. Ook al leeft ze niet meer hier op aarde, ze leeft in eeuwigheid samen met Jezus. Dit lied is persoonlijk, eerlijk en zo mooi. 

Feet of Light

Is gevestigd in Boxmeer (Land van Cuijk)

We komen elke zondag om 10.30 uur samen in de aula van de Weijer, de Raetsingel 1 in Boxmeer. Check wel altijd even onze agenda.

  KVK-nummer: 86475347
RSIN: 863980466
IBAN NL23INGB 0398665338
   Stichting Feet of Light Ministries  

Stichting Feet of Light heeft een ANBI status 

Mail ons met een vraag, klik op het icoon