Delen

DOWNLOADS

Hier vindt je de documenten die je kunt downloaden m.b.t. trainingen en cursussen.  

We stellen het materiaal voor de cursisten beschikbaar zodat je dit ook op een later moment opnieuw kan downloaden.  
 

Fundamenten

downloads hieronder

Les 1

Laat de gerechtigheid, die van God zelf is je fundament zijn. God is goed, en rechtvaardig. Hij spreekt recht en is ook rechter. God laat zijn goedheid aan ons zien.

Download . PDF

Les 2

Jezus als de hoeksteen van het fundament. En waarop een gebouw komt te staan gemaakt met levende bouwstenen.

Download hier les 2.

Deel 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis.

Meer lezen

Deel 4

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis.

Meer lezen

Bijbelschool.TV

Tegenwoordig is thuiswerken en ook thuis studeren heel normaal geworden. Het lukt niet iedereen om een studie op locatie te volgen, ook gezien de afstand. Frontrunners heeft daar een oplossing voor gevonden namelijk de online Bijbelschool. Bekijk de folder voor meer informatie. 

klik hier voor de Folder-afstandsonderwijs-klein.pdf (bijbelschool.tv)

Genezing is de wil van God

Genezing is misschien wel het meest besproken onderwerp uit de Bijbel. Dood en ziektes lijken bij het leven te horen. Het hart van God (Zijn wil) is echter dat wij in gezondheid zouden leven tot het moment dat we van dit leven overgaan naar het volgende. Lees hierover en probeer wat je hebt gehoord en of wat je hierover heb bedacht, los te laten en je opnieuw te laten inspireren door de kracht en passie van God voor mensen. Ziekte is een gevangenis! Ziekte bindt mensen en ontneemt hen hun vrijheid. Lees en leer ook over hoe je gezond kunt blijven.
Klik hier om te bestellen.

Heilig is de Heer 

Het woordje 'heilig' betekent apart gezet. God zegt: Wees heilig, want Ik ben Heilig. Heilig is pure zuiverheid, geen spoortje van duisternis, geen grammetje zonde. Nee, heilig is schitterend en volmaakt!

I Stand in awe with you

Onder de indruk komen van wie God is. Zien op Zijn goedheid, Zijn heiligheid, Zijn liefde, Zijn kracht en Zijn wonderbaarlijke werken. 

Forgive Me

Donna Summer heeft gekozen voor Jezus Christus tijdens haar leven. Ook al leeft ze niet meer hier op aarde, ze leeft in eeuwigheid samen met Jezus. Dit lied is persoonlijk, eerlijk en zo mooi. 

Feet of Light

Is gevestigd in Oost-Brabant. 
Boxmeer

Mail ons met een vraag, klik op het icoon